AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın Danışma Meclisi toplantısı hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Fuar Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Genel Merkez Koordinatörü Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar eski Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Halil Ürün, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve çok sayıda partili katıldı.

“MHP İLE GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu söyleyerek şöyle dedi; “Yüreğinde vatan ve millet sevgisini önceleyen milli, manevi değerleri benimseyen dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden birisidir. Bu davayı bugünlere üniversite kapılarında gözyaşı döken kızlarımızın sabrı, azgın azınlığın her türlü provokasyonuna rağmen meşru zeminden ayrılmayan Anadolu insanının irfanı taşımıştır. Başardığımız her şeyi önce Allah’ın yardımına, sonra davamıza olan bağlılığımıza ve elbette bu kutlu yolda yaptığımız özverilere borçluyuz. Ne köklerimizden kopacağız, ne de gözlerimizi bir an olsun ufuktan ayıracağız. 94 ruhuyla çalışacak, 2071 vizyonu projelerimize yön vereceğiz. Aynı şekilde 2023’e giden içinde bulunduğumuz bu süreçte ülkemizin bekasını, milletimizin istikbalini ilgilendiren konularda MHP ile güç birliği yapmaya devam edeceğiz.

“SIFATIMIZ NE OLURSA OLSUN BU DAVANIN NEFERİYİZ”
“Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde olduğu gibi Türk demokrasisini güçlendirecek yeni reformlara Cumhur İttifakı olarak imza atacağız” diyen Karadeniz konuşmasında, “Görevimiz, unvanımız farklı olsa da hepimiz aynı davanın mensupları, aynı gönül hareketinin neferleriyiz. Bu harekette Belediye Başkanının yükü ne kadar ağırsa, belediye meclis üyesinin de yükü ağırdır. Bu harekette ilçe başkanı görevi kadar önemliyse sandık müşahidinin, mahalle temsilcisinin de görevi önemlidir. Bu bakımdan sahadaki uç beylerimiz olan siz teşkilat mensuplarımızın görüşlerine, tespitlerine, tavsiyelerine büyük önem veriyoruz. Nasıl 20 sene önce yola sizlerle istişare ederek revan olmuşsak, 2023'e giden süreçte de yine sizlerin katkılarını almak istiyoruz. Sıfatımız ne olursa olsun hepimiz öncelikle bu davanın bir neferiyiz. Hiçbirimizin hesabi davranma, aklı ve vicdanı yerine nefsinin sesine kulak verme lüksü yoktur. Kalbinde millete, memlekete hizmet sevdası olan herkese ne kadar aykırı olursa olsun her fikre AK Parti’nin kapıları daima açıktır. Biz pazara kadar değil, mezara kadar diyerek çıktığımız bu kutlu yolda azimle, kararlılıkla yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“SANDIK BAZLI ÇALIŞMALARIMIZIN YÜZDE 50’İNİ TAMAMLADIK”
Karadeniz, “AK Parti Türkiye’nin son 20 yılına damga vuran siyasi başarısında en büyük pay sahibi, davaya gönül veren, karşılığını sadece Allah'tan bekleyerek gece gündüz demeden çalışan AK Parti'nin neferleridir. Kimi zaman ailesinden, kimi zaman işinden, iş yerinden, kimi zaman da sağlığından fedakârlık ederek aşkla, şevkle davamıza hizmet edenler AK Parti'nin gizli neferleridir. Bu mücadeleyi girdiği her seçimde zafere taşıyan da bu günlere getiren de işte bu isimsiz kahramanların, çabası, gayreti özverisidir. O gizli kahramanların hakkını ne yapsak ödeyemeyeceğimizi de gayet iyi biliyoruz. Rabb'im onlardan razı olsun, emeklerini zayi etmesin. Bu kapsamda özellikle bu dönem sandık bazlı çalışmalarımıza yoğunluk vereceğiz. Ramazan’dan önce merkez ilçe olarak sorumluluk alanımızda bulunan sandıkların yarısında yaklaşık olarak yüzde 50 oranında sandık bazlı çalışmalarımızı tamamlamıştık. İnşallah bayramdan sonra bu çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

“EYLEM PLANIMIZI İKİ ETAPTA HAZIRLADIK”
Karadeniz’in ardından konuşan Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek, “Susuz beldesi adına konuşacak olursam, yerel seçimlerde belde tarihinin en yüksek oyunu alarak göreve seçildik. Bu durum Susuz beldemiz özelinde birlik ve beraberliği, AK Parti açısından da hizmetlerin devamlılığını sağlamıştır. Bir eylem planı hazırladık. Bu eylem planımızı 4 yıllık ve 5 yıllık olmak üzere iki etapta hazırladık. Dört yıllık eylem planımız 2023 yılındaki genel seçimlerini kapsıyor. Beş yıllık eylem planımızda yerel seçimleri kapsamaktadır.” ifadelerine yer verdi.

“2023’E AZİMLİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Afyonkarahisar eski Milletvekili, Merkez İlçe Kurucu Başkanı Halil Ürün de kısa bir konuşma yaparak partilileri selamladı. Ürün, 2023 yılı seçimlerine azimli bir şekilde hazırlandıklarını kaydederek zaferle sonuçlanacağını söyledi.

İftarın ardından AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.