İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından partiye yeni üye olan 40 kişi için bir tören düzenlendi. Törene 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olan Dr. Mahmut Koçak, partinin kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş, Belediye Meclis üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, Disiplin kurulu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KURAN OKUYACAK HOCA BULAMIYORDUK

Yeni üyelere rozet takma töreninde konuşma yapan Partinin Kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş, “İlk kurulduğumuzda Kur’an okutmaya hoca bulamazken bugün geldiğimiz bu nokta bizleri çok sevindiriyor” dedi. 

İYİLER KERVANINA KATILIM ARTIYOR

Dr. Mahmut Koçak’da burada bir konuşma yaparak, “Her geçen gün iyiler kervanına katılanların sayıları artmaktadır. Yerelden genele her yerde İYİ’ler göreve hazır bekliyor. İyilerin bu büyümesi durmaz artık” dedi. 

AFYON’DA İKTİDAR OLACAĞIZ

İYİ Parti’nin mevcut İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu katılım töreninde yaptığı konuşmada, “16 Ağustos 2020 tarihinde aday olduğumuzda bir söz verdik, ilimizde iktidar partisi olacağız diye. Allah bizleri mahçup etmesin her geçen gün büyüyen bir partinin il başkanlığı görevinde bulunuyorum. Gecemizi gündüze katarak bu hızlı yükselişimiz devem edecek inşallah” dedi. 

“BAŞKA PARTİLERDEN İSTİFA ETTİLER”

İYİ Parti’den yapılan açıklamada partiye üye olan kişilerin büyük bir kısmının başka partilerden istifa ederek partiye üye oldukları açıklandı.Öte yandan pandemi nedeniyle 40 üye adına 5 üyeye rozet takıldı. Rozet takma merasimini İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, Gençlik Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Filiz Kandemir, Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sevgi Ayar ve 22. Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak gerçekleştirdi.