Karagöz’ün açıklaması şöyle: 

Ben Orhan Karagöz, 1959 Afyonkarahisar Doğumlu ve Evli, 2 Çocuk Babasıyım. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar’da tamamladım. Emekli Banka Müdürüyüm ve bir dönem MHP il yönetimde görev aldım.

HİÇ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİM

Siyaseti inandığın yolda yürümek ve halkımıza, milletimize hizmet etme sanatı olarak görüyorum. Bu duygudan hareketle Afyonkarahisar’da siyaset yaparken hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklayıcı bir anlayışla halkımızın yararına olan her projenin her çalışmanın yanında olacağım. Hiçbir siyasi partinin düşmanı değiliz ve olmayacağız ancak çetin rakipleri olacağız.

CESUR YÜREKLİLERİN HARETİ

İYİ Parti tüm engellemelere,  haksızlıklara, iftiralara, adaletsizliklere karşı dimdik ayakta kalıp bugün ve bundan sonra da halkla bütünleşerek iktidara yürüyecektir. Bugün umut İYİ Partidir, İYİ Parti her siyasi partiye nasip olmayacak genişlikte nitelikli bir çalışma kadrosuna sahiptir,  İYİ Parti cesur yüreklilerin hareketidir. 

903 KİŞİ ÜYE OLDU

Ben ve yönetim kurulu Arkadaşlarım birlik ve beraket beraberlik içersinde il başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu ve ilk yönetim kurulu üyelerimizin destekleriyle başarıya ulaşacağız. Bir ay önce göreve atandığım günden bu güne partimize 903 yeni üye kazandırdık. Merkezimizin belirlediği üye sayısına kısa süre ulaşacağız. Arkadaşlarıma güvenim sonsuz. İYİ Parti iktidarı yakındır.