Mısırlıoğlu’nun açıklamaları şöyle: 

AK PARTİ’NİN ADAYI AK PARTİYE OY VERMEMİŞTİR

Belediyeyi Ak Parti kazanırsa 7 yıl boyunca kapalı kaldığı sürece geriye dönük olarak hizmet payının kullandırılacağı, eğer AK Partili olmazsa muhtar yetkisinde bir belediye başkanı olacağını söylüyorlar. Güney’in kanat önderlerine baskı kurarak kendi partilerinden olmayan kazanması muhtemel birini aday yaptılar. Arkadaşa sorun Ak Parti’nin adayı AK Parti’ye oy vermemiştir. Ama bu seçim o kazanacak diye iktidarın tüm gücünü seferber ettiler. Kimse korkudan başka partiye müracat bile yapamadılar. Türkiye Cumhuriyeti’nin geldiği noktayı görün. 83 Milyon’u kıstırdılar. 

VALİ VE BAKANLAR GÖTÜRÜLÜYOR

Bin seçmenlik bir belediyeyi bile muhalefetin almasına tahammül göstermeyen iktidarla karşı karşıyayız. Bakanlar götürülüyor. Vali bey götürülüyor. Millet tam kapanmadayken 7 yıl önce gasbettikleri belediye binası önünde görüntü verdiler. İYİ Parti o belediyeyi kapatmadı. AK Parti kapattı.

SAYIN VALİM LÜTFEN BU OYUNA ORTAK OLMAYIN

Sayın valime sesleniyorum. Sayın valim bunların oyununa alet olmayın. Siz devletin valisiniz. Siz devletin valisi sıfatından lütfen vazgeçmeyin. Afyonkarahisarlı size inanıyor güveniyor. Bütün projelerinizi destekliyoruz. Güney belediyesi seçimleriyle ilgili sizin orada gördüğüm fotoğrafınızdan çok üzüldüm. Bırakın siyaseti siyasetçiler yapsın. 

İYİ PARTİ’NİN GÜNEY ADAYI BELLİ OLDU

Orantısız güç uygulanıyor. Gitmişler yüzde 85 oy alacağız diyorlar. Sandık görevlilerimize kadar tahammülleri yok. Bu millete Allah akıl fikir versin. Biz Güney’de adayımızı çıkarttık. Genç, kaliteli, İsmail Enes Kamburoğlu adayımızdır. Üniversite mezunu olan meclis üyelerimizi bildirdik.

VEYSEL EROĞLU’NUN AYIBIDIR

Orantısız bir güce karşı mücadele ediyoruz. Muhalefete orada şey yok. Her şeyi kullanıyorlar. Veysel Bey şunu bunu yapacak diyorlar. Devlet Su İşleri’nde Orman ve Su İşleri Bakanlığı yaptı.  20 yıldır Güney’in İçme Suyu sorunu varsa buda Veysel Bey’in ayıbıdır. Kazanırsa o belediye onlara helal değildir. Buradan söylüyorum. Orantısız bir şekilde seçim mücadelesi veriyoruz. Hiç birimize seçim çalışması yapmamıza müsade edilmedi kapanma sürecinde. Kendileri bu dönemde orada çalışma yaptılar. Bunu basın mensuplarının takdirine bırakıoyurm. Hala daha Veysel Bey şunu yapacak bunu yapacak diyorlar. 20 yıl arkadaşlar. Veysel Bey Göreve geldiğinde 0 yaşında olan çocuk 20 yaşında. Veysel Bey önce gidip kendi memleketi olan Şuhut’un yolunu tamamlasın. 30 kmlik yolu tamamlayamadı. 

-Afyon Postası'nın Haberi.