Mısırlıoğlu’nun açıklamaları şöyle:

BOLVADİN’DEKİ YENİ ÜYE KATILIMI

Geçtiğimiz hafta Bolvadin ilçe başkanlığımızın organize ettiği toplu üye katılım programı büyük bir şölen havasında geçti. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in önderliğinde başlayan iyilik hareketi bir çığ gibi büyümektedir. Ben ve yönetimim yola çıkarken İYİ parti'yi Afyonkarahisar ilinde 1 parti yapacağız diye yola çıktık. Bugün iyi parti Afyon'da açık ara 1 partidir. Bizler bu kutlu yolda yürürken her gün partimize ve Genel başkanımıza yönelik teveccüh artmaktadır. Artık milletimiz iktidarın gidişini gördü. Milletimizin teveccühü ve hür iradesi ile yapılacağı erken veya zamanında seçimlerin mutlak surette galibi iyi parti olacak, inşallah. Çok az kaldı geldikleri gibi gidecekler. Aramıza yeni katılan üyelerimiz bizlere katılımları ile güç vermiştir. Buradan onlara bir kez daha iyilik hareketine hoş geldiniz diyorum. Biz inandık Türkiye'yi lider ülke seviyesine getireceğiz, insanımızın boynunu büktürmeyeceğiz. İnsanımız onuruyla gururuyla hep birlikte iyi parti iktidarında, ülkemiz ekonomik eğitim sağlık ve demokrasi anlamında layık olduğu seviyeye ulaşacaktır.

“BELEDİYE BAŞKANI ŞEHRİ SADECE İKİ CADDEDEN İBARET GÖRÜYOR”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Zeybek uyarılarımızı dikkate almamaya devam ediyor. Şehri sadece bir iki caddeden ibaret gören Sayın Zeybek’e Afyonkarahisar’ımızın bütün cadde ve sokaklarını beraber gezmeyi öneriyorum. Fatih mahallesini, Sahipata mahallesini, Yenice mahallesini , Karşıyaka, Osmangazi mahallelerimizi birlikte gezelim. Hizmet götürmekten imtina ettiğiniz mahallelerimizin halini birlikte görelim.

TELEFERİK İHALESİ…”

Kimin yapacağını bizim ve halkımızın bilmediği yolcu garantili teleferik ihalesinde şu saatlerde ilgili firmaya yer teslimi yapılmakta. Başkan Zeybek her işte olduğu gibi yolcu garantili olmasına karşı olduğumuz teleferik ihalesini yaptı. Vatandaşımıza bu gün evine ekmek götürmekte zorlanırken, bu ihaleyi yolcu garantili yapmak vatandaşımızdan binmediği, binemediği teleferiğin parasını zorla almak demektir. Yıllık 140 bin yolcu garantisi verilen teleferiği ayda 11.666 kişinin günde ise en az 388 kişinin kullanması gerekiyor. Geçilmeyen köprülerin, üzerinden araç geçmeyen otoyolların, şehir merkezlerinden uzaklara kurulan hastanelerin garanti ödemeleri hazineden nasıl yapılıyorsa şimdi de kullanılmayan teleferiğin parası belediyeden öyle yapılacaklar.

“SAYIN ZEYBEK, NE BU CİDDİYETSİZLİK!”

Biz bu basın toplatışı konuşma metnini hazırladıktan sonra gelen bilgiye göre, Başkan Zeybek bu gün Teleferik ihalesini alan firmaya yer teslimi yaparken “Aslında 140 bin yolcu garantisi değil 160 bin yolcu garantisi diyecektim. Muhalefete inat yolcu garantisiz yaptıracağım” demiş. Pardon Sayın Zeybek sen Zeybek Apartmanın yapım ihalesini vermiyorsun, 750 bin kişinin yaşadığı şehri ilgilendiren bir ihale yapıyorsun. Kendinize gelin, ne bu ciddiyetsizlik. Elbette muhalefet bu şehirde yaşayanların haklarını savunacaktır. Neden bundan gocunuyorsunuz.