İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun açıklaması şöyle:

İŞİNİZE GELİNCE ROTASYON

İşinize gelince rotasyon işinize gelmediği zaman biz bilmeyiz onu Milli Eğitim Bakanlığı bilir. Gençlik spor İl müdürü Sayın Feyzullah Dereci Ekim 2019 da İlimize atandı , Temmuz 2022 de Samsun ilinde tayini çıktı. Dün basın mensubu arkadaşlarımız AKP İl Başkanı Sayın Uluçay’a bu bağlamda İl Milli, Eğitim Müdürü Sayın Metin Yalçın’a ne zaman rotasyon uğrayacak diye sormuşlar. Sayın Uluçay “11 yıl olmuş, bakanlık değiştirir mi, bu Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili bir durum” demiş. Sayın Uluçay siz kimi kandırıyorsunuz. Halkımızı cahil mi sanıyorsunuz. Hangi bürokratın arkasında kimlerin olduğunu, bu bürokratların kimlerin himayesinde olduğunu halkımız gayet iyi biliyor. İktidara geldiği 2002 yılından bu yana kamuda liyakati ikinci plana atan, ‘partili’ bürokrat modelini hayata geçiren AKP, İl Başkanı şimdi ben bilmem, Bizde sizler gibi gazeteden gittiğini öğreniyoruz masalını okuyor. Hadi ya… Eğitim seviyesinde ilimizin yerlerde sürünmesinin vebali sizin de en az İl Milli Eğitim Müdürü kadardır.

ASGARİ ÜCRET GÖNDERMESİ

Asgari ücret konusunda Sayın Uluçay “Ben işçimize verilen maaşın fazla olmadığını onların bunu hakkettiğini düşünen bir iş verenim” demiş. Çalışanlarına açlık sınırının altında bir asgari ücreti layık gören zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Asgari ücretle bir yıl önce 200 liradan 14 çuval alabilen vatandaşımız, bu gün 5500 lira 4 çuval şeker alabilmekte.

“20 YILDA SORUN ÜRETEN AKP SORUNLARI BİZ ÇÖZERİZ DİYOR”

Sayın Uluçay “Sıkıntıları 20 yıllık tecrübesiyele AKP çözecektir” demiş.. 20 yılda sorunları yaratan AKP sorun çözmekten bahsediyor. Asıl sorun sizsiniz. 20 yıldır muhalefet mi yönetiyordu bu ülkeyi. Yediniz bitirdiniz, tükettiniz, şimdi sorunu biz çözeriz masalı okuyorsunuz. Sizin gittiğiniz gün ampuller sönecek güzel Türkiye’mize güneş doğacaktır. Sizde tarihin karanlık sayfalarında yerinizi alacaksınız. Asgari ücret açıklanınca muhalefetin tokat yediğinden bahseden Sayın Uluçay’a mesajım, vatandaş sandıkta tokatı size atacak merak etmeyin Sayın Uluçay Az kaldı…

ŞUHUT BELEDİYESİ BU İŞLETMECİYİ ÇIKARIP EL ALTINDAN KİRAYA MI VERDİ?

Şuhut ilçesinde Hisar Tepede bulunan tesisi 17 yıldır işleten işletmeci mahkeme kararıyla tahliye ettirildikten sonra 200-300 milyar arasında bir masraftan sonra Belediye Başkanı Recep Bozkurt tarafından el altından kiraya verildiği iddia ediliyor.Buradan Şuhut Belediye Başkanı Sayın Recep Bozkurt’a soruyorum.Bu tesise ne kadar harcama yapıldı.Kiraya vermek için ihaleye çıkılmadığı doğrumuNe kadar kira bedeli ile kime kaç yıllığına kiraya verildi.

YOLDAN DÖNENLER OLDU

Adaletle özgürleşen, güvenle yaşayan, liyakatle eşitlenen, sevgiyle güçlenen, üreterek kalkınan, Güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız. Çok AzKaldı!Yoldan dönenler, yarım bırakanlar, hikayemizi farklı noktalardan vurmaya çalışanlar, verilen emekler ve dava yolunda çekilen çileye çomak sokmaya çalışanlar oldu. Yılmadık, duymadık ve yolumuzdan şaşmadık.Allah bu yolda başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere partimizin hiç bir ferdini utandırmasın. Yolumuz uzun, çok az kaldı.