İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Mısırlıoğlu, toplantıda şunları söyledi: 

TRAFİKTEKİ YAŞANAN REZİLLİKTİR

Cezaevi’nden partiye gelmem 1.5 saat sürdü. İnsanlar Pazartesi rezilliğine şahit olduk. Belediyeyi yöneten başkanımıza sesleniyoruz. Kapanma sürecinde ne yaptınız? 17 gün içinde neden çalışma yapmadınız. Alt geçitleri 17 günlük süreçte kapatsaydınız. Bütün belediyeler çalıştı. Sizde bunları yapsaydınız. 

KASABADAN DAHA KÖTÜ YÖNETİLİYORUZ

Ambaryolu’nun trafiğine bakın. Sevgili Yolu’na, Gazlıgöl Caddesi’ne bakın. Yeşilyol’a bakın. İlk seçimde büyükşehir belediye başkanı seçeceğiz. Ama biz kasabadan daha kötü trafik ve imar yönetmeliğine sahibiz. Acilen belediye bürokratları kendine çeki düzen versin. Afyonlunun vebali boynunuza. Burada bir kişi kalp krizi geçirse hastaneye yetiştiremezsiniz. 

AFYON’UN YEREL YÖNETİMİ ÖZELLİKLE KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN

Millet size inandı güvendi sizde Afyonluya hizmet edeceksiniz. Eksik yapıyorsunuz bizde eleştireceğiz. Vatandaş bize muhalefet görevi verdi. Ama yeter yani. Afyon yerel yönetimi özellikle kendine çeki düzen vermeli. Bizi sokak röportaj yapmaya mecbur bırakmayın. Her sokakta röportaj yaparım.

İNSANLARIN SABIRLARIYLA OYNAMAYIN

İnsanların sabırlarıyla oynamayın. Trafiğin keşmekeşliğine bir çözüm bulun. Bizi düşman olarak görmeyin. Biz sizi seviyoruz. Biz Afyonkarahisarlıları seviyoruz. Biz burada milletimizin hakkını hukukunu korumak için buradayız. 

-Afyon Postası'nın Haberi.