Mısırlıoğlu’nun açıklamaları şöyle:

MAHALLE FIRINLARININ SORUNLARI

Mahalle fırınlarını işleten fırıncıların başı İl Tarım Müdürlüğü ile dertte. Belediyeden çözüm bekleniyor. Fırın işletmecilerinin sıkıntıları giderilmeli. Aksi halde mahalle fırını geleni biter. Bununla ilgili çözümü belediye başkanı ve ekibi ivedi bir şekilde bilinmeli. 

BURAYA ÜST GEÇİT LAZIM

Park Hayat’ın önündeki kavşak kapatıldı. Vatandaşlar karşıya geçmek için ölüm tehlikesi ile karşı karşıya geliyor. Buraya asansörlü bir üst geçit planlanmalı. 

RİSKLİ OKULLAR AÇIKLANMALI

Riskli okullarla ilgili bir açıklama gelmedi. Dün deprem gerçeğini bir kez daha yaşadık. Bu riskli okullar acilen boşaltılmalı, bu okulların sağlamlaştırılmalı. Buraya hemen müdahale edilmeli. İnsan hayatı ucuz değil. 

EMNİYET KARŞISINDA YÜKSEK KATLI BİNALAR ÇOĞALDI

Yatay mimari ile ilgili görüşünüz suya mı düştü. Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında yüksek katlı binaların mantar gibi çoğaldığını gördük. Bu alanda bulunan arsa sahipleri neden mağdur ediliyor. Bu konuda da belediye başkanımızdan açıklama bekliyoruz. Çifte standarda son verin. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSU

Kentsel dönüşüm işinin maliyet artışlarından dolayı imkansız hale geldiğini canlı yayında söylemiş. Sayın Zeybek kentsel dönüşümü gerçekleştirme konusunda niyetiniz yoktu. İşin ciddiyetinin dışına çıktınız. Vatandaşın çaresizliğinden dolayı alay eder gibi değer tespit fiyatı açıkladınız. Vatandaş kabul etmeyince yeni fiyat açıkladınız. İktidar olarak çözüm üretmediniz. İktidar belediye gibi değil muhalefet partili belediye gibi hareket ediyorsunuz. Hizmet yerine mazeret üretiyorsunuz. Siz mazeret değil hizmet üretme merciisinizdesiniz.  >>Nail Azbay'ın Haberi.