Mısırlıoğlu’nun açıklamaları şöyle: 

ASRİ MEZARLIKTAN MEZAR ALAMAZSINIZ

Dünkü meclis toplantısında Sayın Zeybek’i can kucağı ile dinledim. Sevindiğim üzündüğüm yerler oldu. Daha önce açıklanan metrekare fiyatının 2 katına çıkarmak için uğraşacağını söyledi. Bu sevindirici bir gelişmedir. Ama geç kalmıştır. Ama açıklanacak rakam 2 katınada çıksa 400 liradan 800 lira demek. Bu fiyata göre 60 metrekarelik bir yer 48 bin lira eder. Vatandaş bu paraya asri mezarlıktan yer alamaz. Sayın Zeybek’in bu gayreti yetersizdir. İnsanımızın başını sokacak bir yeri olmalı. Orada adres kaydı olan herkesin metrekaresini dikkate almadan herksi başını sokacak bir gayreti olmalıdır. 

BURADA KİM KAYRILIYOR

Alaca Hamam’dan Emniyete giderken ana cadde üzerindeki yer kentsel dönüşüme girmiyor. Bize gelen bilgi böyle. Burada kimle kayrılıyor. Bu konuda kendisinden bir açıklama bekliyoruz. Depremle ilgili açıklamalarını takdir ediyorum.

BOLVADİN’DEKİ YANGIN KONUSU

Esnafımızın oradaki sıkıntılarını dinledik. Çözüm olarak sorunun takipçisi olacağız. Can kaybı olmaması bizler için sevindirici bir olay. Yoksa büyük felaket yaşanabilirdi. Bölgeyi ben çok iyi biliyorum. Her taraf ahşap. Sağa sola sıçramış olsaydı Bolvadin’de bulunan iş yerlerinin yüzde 30’u yanardı. Bolvadin belediye başkanı FatihKayacan ile görüştük. Ramazan bayramına kadar vatandaşı iş yerleri ile buluşturacağını söyledi. Orada atacağı 

ELEKTRİK KESİNTİLERİ

İnsanlarımız elektrik kesinlerinden bıktı. Evlerdeki elektrikli aletler bozuluyor. Bir yılda yüzde 100 zam yapıldı. Afyon’da bulunan OEDAŞ yetkililerine sesleniyorum. Bu çocuk oyuncağına döndü. Burada kesin çözüm bekliyoruz. Bunlarla ilgili konuyu takip edeceğiz.

DEVLETİ PAREKENDİCİLİĞE DÜŞÜRDÜLER

Devleti perakendeciliğe düşürdüler. Şu sokaka bir vatandaşın perakendecilik yaptığını düşünün. Devletin kurumu olan PTT’nin paredenkicilik yaparak vatandaşla rekabet ettiğini düşünün. Vatandaşımız sokağa çıkıp çıldırmıyorsa Allah’tan korktuğu içidir. Bu insanların işlerini kolaylaştırın. İnsanlar iş yerlerini açsınlar. Oradaki insanlar evine ekmek götürebilsinler.