İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Bolvadin’de partiye üye olan 500 kişi için rozet takma töreni düzenlendi. Horan Park’ta düzenlenen törene katılım yoğun oldu. Bu programda konuşan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, özetle şunları söyledi:

GÜMBÜR GÜMBÜR İKTİDARA GELİYORUZ

İçinde program yaptığımız bu kadim Bolvadin’i garip Bolvadin yaptılar. Bugün bu garip Bolvadin’deki insanlarımız, bizde varız diyerek bizim saflarımıza katıldılar. Hoş geldiler. Şeref verdiler. Yapılacak ilk seçimde İYİ Parti teşkilatları gümbür gümbür iktidara geliyoruz. Biz Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatları olarak bunu başaracağız.

21 AY İÇİNDE 200 BİN KİLOMETRE YOL YAPTIM

Ben 21 aydır il başkanıyım. 21 ay içerisinde Afyonkarahisar il sınırları içerisinde 200 bin km yol yaptım. Araçların kilometre bilgileri orada. Gitmediğimiz yer kalmadı. İnsanımız o kadar korkutulmuş ki, çocuğunun istikbali ile tehdit edilmiş ki, bu insanlara bunu reva görenleri ilk seçimde onları geldikleri gibi göndereceğiz. Birbirimizi seveceğiz. Şölenimizin adı birlik beraberlik şöleni.

BİRBİRİNİZİN GÖLGESİNDEN RAHATSIZ OLMAYIN

Birlikte olmaya birlikte yol yürümeye çok ihtiyacımız var. Özellikle teşkilatlarımız görev yapan arkadaşlarıma sesleniyorum. Birbirinizin gölgesinden rahatsız olmayın. Bir olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Ben siyasi hayatım boyunca bir şeye inandım. İnsan kendine inanan insanlara mahcup olmamak için bir sorumluluğumuz ve zorunluluğumuz oluyor.

24 SAATİN 16 SAATİNİ PARTİDE MESAİYE ARYIRIYORUM

Biz il başkanı olurken bir hedef koyduk. Hedefimiz yapılacak olan ilk seçimde İYİ Parti’yi Afyon’da birinci parti yapacağız demiştim. 24 saatin 16 saatini partide mesaiye ayırıyorum. Yoksa hiçbir şey kolay kazanılmaz. Biz görevimizin zorluğunun farkındayız. Bugün Afyon’da yapılan tüm anketlerde İYİ Parti açık ara birinci partidir. Hodri meydan, yarın sandığı getirin. İstediğiniz kişiyle iddiaya girin. Bu teşkilatlar Afyon’un birinci partisinin yöneticileridir. Milletvekillerimiz olacak milletvekilimiz değil, belediye başkanlarımız olacak belediye başkanımızı değil, il genel meclis üyelerimiz olacak il genel meclis üyemiz değil. Afyon’u layıkıyla yönetmeye talibiz. Biz her şeyimizi ortaya koyduk. Genel başkanımıza söz verdik. Gecemizi gündüzümüze katacağız. İnsanımızın helal oylarına talibiz.

BÖYLE OLACAKSA ALLAH BİZE İKTİDAR YÜZÜ GÖSTERMESİN

Allah’tan bir şey istiyoruz. Hakkımızı hayırlısını istiyoruz. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. 20 yılda bu iktidarın yaşattıklarından daha kötü bir hale gelecekse bizim dönemimizde Allah bize iktidar yüzü göstermesin. Kimsenin vebalini alacak bizim sorumluluğumuz yok. Biz inandık bu teşkilatlar olarak. Türkiye’yi lider ülke seviyesine getireceğiz. İnsanımızın boynunu büktürmeyeceğiz. İnsanımız onuruyla gururuyla hep birlikte İYİ Parti iktidarında yaşayacağız.

SÜLEYMAN TOKER: BOLVADİN’DE BU PARTİYİ 30-35 DELİKANLI İLE KURDUK

İYİ Parti Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, “İYİ Parti ailesi olarak 5 yıl önce Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte Türkiye’de bir umut doğdu. İYİ Parti illerde büyük bir umut olarak kuruldu. Bize 1 yıl sonra bu parti dağılır meclise giremezler bunlardan hiçbir şey olmaz diyenler yanıldı. Bizden hiçbir şey olmaz evet. Bizden olsa olsa vatan olur millet olur. 5 yıl önce bu partiyi Bolvadin’de 30-35 yiğit delikanlı abilerimizle kardeşlerimizle kurduk. Bu parti bugün 600-650 üyeye ulaştık. Bunu paylaşmak için sizleri buraya davet ettik. Bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi

HAKAN ŞEREF OLGUN: SORUNLA İYİ PARTİ İLE ÇÖZÜLECEK

İYİ Partili Avukat Hakan Şeref Olgun’da Afyon Postası mikrofonlarına konuşarak şunları söyledi: “İYİ Parti her gün ileriye gidiyor. Bugünde Bolvadin’de toplu üye katılımı var. Bolvadin halkına teşekkür ediyoruz. İYİ Parti her geçen büyüyerek yoluna devam ediyor. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Ciddi sıkıntılar var. Bunların çaresi olarak İYİ Parti’nin ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in önerileri ortada. Bu sebeple halkımızda İYİ Parti’yi destekliyor. Türkiye’yi kurtaracak lider Meral Akşener, kurtaracak parti İYİ Parti’dir diye düşünüyoruz. Bolvadin Afyon’un en büyük ilçelerden bir tanesi. Burada teşkilatımız iyi çalışmalar yapılıyor. İl Başkanımızda Bolvadin kökenlidir. İyi çalışmalar yapılıyor burada. Partimize teveccüh her geçen gün artıyor”

Konuşmaların ardından yeni üye olan partililere rozetleri takıldı. Daha sonra ise Sami Çelik konserine geçildi.