İşte Mısırlıoğlu’nun açıklamaları:

VEYSEL EROĞLU, NASRETTİN HOCA FIKRALARINI ARATMIYOR

Veysel Eroğlu, gerçekten Nasrettin hoca fıkralarını aratmıyor. Allah selamet versin. Kendisinin aklı uzay merakında. Gerçekten bir an önce oraya gitse… Milletin aklıyla alay eden bakan nasıl insan içine çıkar anlamıyorum. Uzaydan çekilen akaryakıt kuyruklarının görüntüleri madem elinde yayınla görelim. Birlikte izleyelim. Vatandaşın en büyük duası bir an önce sizden kurtulmak. Gerçekten dua ediyorlar. Bir an evvel gidin. Sallıyor, bol keseden atıyor Veysel Hoca. Gel beraber pazara çıkıp eli boş dönen vatandaşlarımızı dinleyelim. Gel beraber Pazar sonrasında artık toplayan bacılarımızı dinleyelim. Yağ kuyruğunda beklerken kalp krizinden vefat eden vatandaşı ziyaret edelim. Durum bu. Gel beraber bunlarla konuşalım.

100 YILDIR SURİYELİLER Mİ ÇALIŞIYORDU BU ÜLKEDE?

Burhanettin Çoban, Suriyeliler olmasa tarlaları kim ekecek demiş. Sayın Başkan sen Afyon’da 10 yıl belediye başkanlığı yaptın. Bu memleketin asgari ücretli vatandaşı 4250 TL ile nasıl geçinecek. İş adamı maliyetlerini düşürmek için Suriyeli mülteciyi çalıştırmak zorunda kalıyor. 4 kişilik bir aile Türkiye’de 10 bin TL’nin altında geçinemez. Geçinemeyen bir insanla dalga geçilmez. 100 yıldır Suriyeliler mi çalışıyordu bu ülkede? Siz bu insanları aciz bir şey yapamaz diyerek o insanlar umudunu kaybetmiş vaziyette. Bu millet Suriyelilerle birlikte mi yetiştirdi arpayı buğdayı… Burhanettin Çoban’ın açıklamasını üzüntüyle karşıladık.

SAYIN TAYTAK, SİCİLİNİ İYİ BİLİYORUM

Sayın Taytak bindirilmiş teşkilat mensuplarını o ilçeden o ilçeye taşır. Toplantı yapacakları yerlerdeki vatandaşların yüzde 90’ı kendilerindendir. Orada kendi kendilerine nutuk atarlar. Sayın Taytak’ın siyasi sicilini iyi biliyorum.Ona buradan bir tavsiyem var. Telefon dinleterek, telefonda ki ses kayıdını dinleterek birilerine iftira atma gayretinizi çok zavallı bir hale düştüğünüzü izliyorum. Zavallı görünüyorsunuz. Genel başkanımız ile ilgili attığınız iftiraları ispat etmeye davet ediyorum. Hodri meydan. Cumhuriyet savacıları orda. Elinizde genel başkanımızla ilgili, ben dahil olmak üzere bütün İYİ Partililer ile ilgili belge varsa savcılar orda. Laf üretmeyin icrat üretin. Sokakta insanlar aç geziyor. Kalkmışsınız FETÖ’den bahsediyorsunuz. İçine düştüğünüz zavallı siyasetinizle bu millet sizi sandığa gömülecek. Attığınız iftiralarda boğulacaksınız. Yeter yahu… İnsanlarla alay etmeyin. Bu ülkede savcı var polis var. Hepsini harekete geçirin. Hiç olmazsa sizinle uğraşıp durmayalım. Dolar neden yükseliyor? Bunu anlatın insanlara. Mazotu, gübreyi anlatın. Milletin gerçek gündemi budur sayın Taytak… Siz o kayıtlarla istifa ettiniz. Neden istifa ettiniz. Onu anlatın bu millete. İşinize gücünüze bakın. 4 yıldır bir tane dikili ağacınız yok sizin. Biz el ele iktidara yürüyoruz. Gümbür gümbür geliyoruz. Sizin yapamadığınız sizin yönetemediğiniz bu ülkeyi nasıl yöneteceğimizi önce size göstereceğiz. Ayda yılda bir Afyon’a gelip iftira atmakla uğraşmayın. İcraat anlatın Afyonluya…

AFJET’E ALİ ÖZKAYA’NIN ADAYI OLAN İSMAİL KARA MI ATANACAK?

Eski AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’ün kış mevsiminde yaşanan sorunlardan sonra adeta günah keçisi ararcasına istifaya zorlanmasının ardından Afyon’un A’sını bilmeyen biri bulunmuş. Sayın Özkaya’nın adayı olan Maden Etüt ve Arama Dairesi Başkanı olan İsmail Kara atanacakmış. Sayın Kara çifte maaş alacak. Kendisi apar topar Afyon’a getirilmiş. Emekliliğinde termal keyfi yapacak.

>>Afyon Postası’nın Haberi.