İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Haftalık Basın Toplantıları’nda konuştu. Mısırlıoğlu, toplantıda şunları söyledi: 

HAFTAYA ZAMLARLA BAŞLADIK

Zamlarla haftaya başladık. Elektriğe yüzde 15, Doğalgaz’a yüzde 20 zam yapıldı. SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşlarına zam yapıldı. Sayın İçişleri Bakanı bir ay önce Afyon’da Güney Beldesi seçimlerinde konuşmuştur. Temmuz ayı itibariyle ekonominin uçacağını söylemişti. Sayın Bakanın kastettiği  

ELEKTRİK KESİNTİSİ AFYON’UN KADERİ OLAMAZ

Türkiye acayip derecede enerji üreten bir ülke. Rüzgar enerji santralleri var. Ama buna rağmen en pahalı elektriği kullanıyoruz. Afyon’da sabah 3 defa elektrik kesintisi yaşadık. Bu bizim kaderimiz olamaz. Ben bu sene iki defa buzdolabı beyni değiştirdim. Buzdolabı elektrik kesintisinden beyni yandı. Bu bana yansıyan durum.

AFYON ESNAFINA MALİYE MÜFETTİŞLERİ GİTMEYE BAŞLADI

Sevgi Yolu’nda Ambaryolu’ndaki esnaflara SSK Müfettişleri, Maliye müfettişleri denetime gidiyor. Vatandaş pandemiden çıktı, bunaldı. Neymiş Suriyeli çalıştırıyormuş. Şartları olgunlaştır, çalıştırmasın. Siz onları getirdiniz. Cami avlusuna bıraktınız Suriyelileri.

KENT KONSEYİ BAŞKANI NE İŞ YAPIYOR

Çok ilginç. Ben 10 aydır bunu toplantılarda dile getiriyorum Kent Konseyi Başkanı ne iş yapar diye. 

Afyonkarahisar’ı geçtiğimiz hafta tarihe kara bir leke olarak düşürdü. Bu adam orada oturmamalı, oturtulmalı. Bu kent konseyi başkanının özelliği nedir? Nedir bu adamın özelliği. Atatürk ile ilgili problemi olan Afyon’da yaşamasın.” dedi