İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Ramazan ayını kutlayarak kutlayarak basın toplantısına başlayan Başkan Mısırlıoğlu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Mısırlıoğlu”Bugün mübarek Ramazan ayının ilk günü. Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlarken, Müslüman aleminin ve Türk milletinin mübarek Ramazan bayramına sağlıkla erişmesini diliyoruz. Ramazan ayından bahsetmişken, çok zor bir zamanda mübarek ayımızı idrak ediyoruz. Pandemi ve ekonomik kriz nedeniyle halkımızın neredeyse yüzde 80'i zor durumda. Allah en kısa zamanda bizleri bu illetten kurtarsın inşallah” dedi.
ALİ ÖZKAYA'NIN ZİYARET ETTİĞİ KİŞİLER RİSK ALTINDA
Başkan Mısırlıoğlu”Covid 19 testi Pozitif çıkan Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya geçmiş olsun derken, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz.
Sayın Vekilimiz Ali Özkaya test verdikten sonra sonuç belli olana kadar kendini izole etmesi gerekirken kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeyi uygun görüyor. Sonra testi pozitif çıkıyor. Tüm ziyaret ettiği yerlerde yakın temasa geçtiği kişiler şu anda risk altındadır. Kurallara hep birlikte uyalım” dedi