İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve ekibi, İzmir’de 27.’si düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.İYİ Parti Heyetini İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ ve Parti yöneticileri karşıladı. Fuarı ziyaret eden Başkan Muhammet Mısırlıoğlu’na Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu, İl Başkan Yardımcıları Zekeriyya Okyar, Ömer Yılmaz, İscehisar İlçe Başkanı Necmi Özsarı, ilçe yönetim kurulu üyesi Emrullah Çevik, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ ve Parti yöneticileri eşlik etti.

STANTLARI DOLAŞTILAR

Fuardaki Afyonkarahisar stantlarını ziyaret eden İYİ Parti Teşkilatı, firma yetkilileri ile bire bir görüşerek fikir alışverişinde bulundular. Başkan Mısırlıoğlu  ve ekibi İzmir’de bu yıl 27.’si düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret ederek Afyonkarahisar’dan fuara katılan firmaların standlarını ziyaret ederek başarılar diledi.

130 AFYONLU FİRMA BİZİ GURURLANDIRDI

Başkan Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada “Fuarda toplamda 130 Afyonkarahisarlı  firmanın katılım sağlaması bizleri gururlandırdı. Ziyaret ettiğimiz tüm katılımcıların fuardan memnun oldukları ve yurtdışından da yoğun ziyaretçilerin geldiğini duymak ve görmek bizleri gururlandırdı ayrıca Afyon ekonomisi için sevindirici bir haber oldu. Firmalarımız iyi hazırlanmış. İlimizi en güzel şekilde temsil eden firmalarımızı yürekten kutluyorum. Dünyanın en büyük doğal taş hacmine sahibiz. Ülkemize katma değeri çok yüksek bir fuar. Dünyanın bir çok yerinde Türk mermerinin kullanılması bizi gururlandırıyor. Doğal taş sektörü tamamı yerli kaynaklardan üretilen ve katma değer katan önemli bir sektör. Dünyanın en büyük doğal taş hacmine sahibiz. Ülkemizi derinden etkileyen ekonomik kriz Mermer sektörünü de haliyle mermer sektörünü de etkilemektedir. Enerji ve akaryakıt fiyatlarının olumsuz yansımalarını bu fuarda ziyaret ettiğimiz firma sahipleri ifade etmişleridir. Tüm olumsuzluklara karşı ilimizin yüz akı olan firmalarımız büyük bir iş başarmaktadırlar. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. Allah yardımcıları olsun.” dedi. Başkan Mısırlıoğlu ayrıca misafirperverlikleri nedeniyle İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ ve Parti yöneticilerine teşekkür etti.