Mısırlıoğlu’nun açıklaması şöyle:

BU BİR FACİA

Afyonlu çocuklar adına çok üzülüyorum. Balık istifiyle çocuklar eğitim alıyor. Merak ediyorlarsa okulların isimlerini açıklarım. İlgililer sorarsa ellerinde tutarım 40 kişi hangi okulda eğitim veriliyor gösteririm. Bu bir facia. Burada Afyon’un yarınına ihanet ediyorsunuz. Afyonkarahisar zamanında Türkiye’nin en iyi bürokratlarını yetiştiriyordu. Şu anda eğitimde 60’ncı sıradayız. Okullarda balık istifi eğitim yapılıyor. 

ŞEMSETTİN’DEKİ YIKILAN OKUL

Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nda şu anda inşaat yapılıyor. Yan tarafta ders işleniyor, yan tarafta bina yıkılıyor. 18 ay bu okullar kapalıyken siz nerdeydiniz. Kırıcının sesi gibi Afyon eğitiminde tehlike sesleri çalıyor. Liyakat esas gidin. Siyaset esas giderseniz bu millete ihanet ederseniz. O öğrenciler bizim teminatımız. Bu çocuklar parti başkanları il başkanları belediye başkanları olacak. Onlar için adım atın ayakta alkışlamazsam namerdim. 

FEN LİSESİ’BNİN SIVALARI DÖKÜLÜYOR

Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde sıvalar dökülüyor. Burada bir sıva çocuğun üzerine düşse çocuk ölür. Bunun vebalinin altında kalırsınız. Bu tamirler neden yapılmadı. 18 aydır neden yapılmadı bunlar. Yetkililer hangi işlerle meşguldü? Çocuklarımızın başına bir iş gelmeden buralar tamir edilmeli.

ŞUHUT BELEDİYE BAŞKANININ “İKİ AYAKLI KÖPEKLER” SÖZÜNE TEPKİ

Şuhut Belediye Başkanı bir twit paylaşmış. İki ayakların köpekler diye bir mesaj paylaşıyor. Şehrin emin o şehrin emin kişisine denir. Türk geleneğinde de o şehirden sorumlu olan kişiye denir. Bu söz belediye başkanına yakışmamıştır. Kime yazdıysanız yazın. Böyle bir mesaj atacağınıza ilçenizde garip gurebanın sorunları ile ilgilenin. Biz sizin kızınızı nerden nereye getirdiğiniz biliyoruz. Biz bunları söylemiyoruz. Bunu uygun bulmuyorum. İnsanların kinini ve nefretini kazanacak söylemlerden uzak durun.