İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 2021 yılının son toplantısında konuşarak özetle şunları söyledi: 
 

İLAÇ SIKINTISI

1900 civarında ilacın doktorlar tarafından yazıldığı eczaneler tarafından bu ilaçların tedariği yapılamadığı şeklinde cevaplar verilmektedir. Bu durum gözden geçirilmeli. 

HEDEF 50 YIL ŞAŞTI

Hedef 2023 dediniz hedef 1973’e saptı. 50 yıl geriye götürdünüz. Yıkıldınız, gittiniz ilk sandıkta bittiniz. 20 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’ni AKP Cumhuriyeti’ne çevirdiniz. 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 

2021 yılında başarısı olmayan milli eğitim müdürü görevden alınmalı. Hala utanmadan o koltukta oturabiliyor. Pes diyorum artık. 

ÇAY BARAJI KONUSU

Çay Barajı 2017 yılında hizmete geçecekti. Aradan 6 yıl geçti hala hizmete sunulamadı.Çay- Bolvadin arası yol hala bitirilemedi. Akdeğirmen Barajı fiyaskosudur.

ZAFER MÜZESİ

Afyon ile özdeşleşen, Afyon’un merkezinde dimdik duran Zafer Müzesi hizmete açılmadı.

ZAFER HAVALİMANI KONUSU

Bu yıl 1 Milyon 317 bin kişilik yolcu garantisi verilmiş. Bu havalimanı nedeniyle ülkemizin milyarları yandaş müteahhitlere akıtılacak. 

AYAZİNİ KÖYÜ’NE YAPILAN YATIRIMLAR

Bugün Ayazini bölgesine yapılan yatırımı eleştirebiliriz. Ancak Ayazini’ne yapılan yatırımların meyvesini 10 yıl sonra yiyeceğiz. O gün geldiğinde bugünkü valimizi hayırla yad edeceğiz. Valimizin yaptıklarını takdirle karşılıyoruz. 

PANCAR KOOPERATİFİ VE BAKKALAR ODASINA TEŞEKKÜR

Pancar alım fiyatları hatrı sayılır bir noktaya geldi. Pancar Ekicileri Kooperatifini ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Tüm STK’ları kutluyorum. Bankalar Odası’nın fırıncılara yönelik yaptığı çalışmayı önemsiyorum. Un fiyatlarındaki dalgalanmayı önlemek için bir girişim yapıyor. Fabrikalarla görüşüyorlar ve anlaşıyorlar. Bir nebze olsun 350 lira olan un fiyatlarını 190 liraya dağıttı. Ben bunu değerli buluyorum.

SİYASETEN SÖYLÜYORSAM NAMUSSUZUM

Başkan Zeybek ilimizi petrol bulduk diye ulusal basında komik duruma düşürmeli. Afyon’un her yerinden yardım çığlıkları alıyoruz. Siyaseten diyorsam ben namussuzum. Ben insanlığımdam utanıyorum gelen mesajları görünce. İlçelerden gelen talepleri kontrol ettiriyorum. Gittiğimizde şok oluyoruz. Ekonomik krizi en ağır şekilde hissediyoruz. Afyon’un her yerinden yardım çığlığı alıyoruz. Kahvaltıda yiyecek bulamayan hanımefendiler görüyoruz. Türk Milleti’nin evlatlarının bu duruma düşürülmesine utanç duyuyorum. 30 yaşındaki bir gencimizle karşılaştım. Başkanım diyor ben eğitim dönemi okudum diğer günler çalıştım harçlığımı kazandım diyor. Üniversiteye gittim hafta sonları çalıştım diyor. Ailemin yükünü hafifleteyim diye. Karnım aç yattım diyor. Yatağına aç giren bir vatandaşımız varsa bunun vebali hepimizin üzerinedir. Şehri yönetenlerde yatmamalı. Bu bizim görevimiz.  >>Nail Azbay'ın Haberi.