Mısırlıoğlu, şunları söyledi: 

ERDAL GÜMÜŞ’E TEŞEKKÜR

12 Ocak 2018 tarihinde, yani 3 yıl önce bugün İYİ Parti il binasını bizlere kazandıran, teşkilatların kurulmasında öncülük yapan kurucu ve ilk il başkanımız Sayın Erdal Gümüş’ü huzurlarınızda saygı ve saygılarımla selamlıyorum.

3600 EK GÖSTERGE KONUSU

Ülke ve dünyada yaşadığımız pandemi dönemi son günlerde inişe geçmiştir. Alınan önlemler nedeniyle başarılı çalışmalar yapan başta valimiz Gökmen Çiçek olmak üzere, Emniyet Müdürümüz Ali Temiz ve jandarma kolluk kuvvetlerine çok teşekkür ederken, canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımızı kutluyor, 3600 ek göstergelerinin ve maaşlarındaki iyileştirmenin bir an önce yerine getirilmesini İYİ Parti olarak bekliyoruz.

AFYON’DA BU FİYATA KİRALIK YER VAR MI?

Pandemi nedeniyle iş yerlerini kapatan esnafımıza hükümet kira yardımı açıkladı. Açıkladığı rakam çok komiktir. Büyük şehirlerde 750 tl. Küçük şehirlerde 500 tl dir. Sizlere soruyorum, Afyonkarahisar’da bu rakamlara kiralık iş yeri var mı? var da biz mi görmüyoruz? Esnafa yapılacak olan bu yardımları, yansız, tarafsız ve parti gözetmeden yapılmasını canı gönülden istiyoruz.

AK PARTİ İL BAŞKANINA YANIT

Geçen haftaki basın toplantısında ilimizde 17 yıldır görev yapan iktidar partisi belediyesinin hangi helal olsun diyeceğimiz hizmetlerini sormuştuk. Bu sorumuza iktidar partisinin il başkanı cevap verdi. Bir belediyenin yapacağı asli görevlerini sıralamış. Millet ittifakı olarak nereleri kazandığımızı sormuş. Buradan il başkanına söyleyeyim. Millet ittifakı olarak, Ankara’yı, İstanbul’u, İzmir’i, Eskişehir’i, Adana’yı, Mersin’i ve birçok büyük şehri kazandık. Türkiye seçmen sayısının yüzde altmış beşini millet ittifakı olarak bizler aldık. Aldığımız belediyelerde her türlü engellemelere rağmen yapılan hizmetler ortada. Vatandaş yararına yapılacak her türlü hizmetleri engelleseniz de vatandaş yapılanları görüyor. Vatandaş yararına yapılacak hizmetleri ne kadar engelleseniz engelleyin, bunların hesabını bir sonraki seçimlerde göreceksiniz. Bizlere belediyenin yapması gereken su, kanalizasyon, kaldırım gibi asli görevleri değil, bakanlık tarafından yapılan hizmetleri değil, tamamen ranta yönelmiş TOKİ’nin yaptığı işleri değil, bu memleket için, bu memlekette yaşayan vatandaşlar için neler yaptınız bunları soruyoruz. Katılımlarınızdan dolayı tüm basın emekçilerine teşekkür ediyorum.