İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun Başkanlığında yapılan yılsonu değerlendirme toplantısına İlçe Başkanlarının yanı sıra İl sekreteri Tevfik Sarı ve Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Celal Bursalıoğlu katıldılar. 
Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu “İYİ Partimiz halkımızın büyük ilgi ve desteği ile büyümeye devam ediyor. Partimize katılan her yeni üyemiz “Türkiye’nin umudu olan Sayın Meral Akşener’in Başkanı bulunduğu İYİ Partiye üye olmak bizler için gurur kaynağıdır. Güneşin ışığı altında olmak bizler için gururdur. Haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı İYİ Parti saflarında mücadele edeceğiz” diyor.  İnsanımız geçim derdi ile mücadele ederken kur dalgalanmasından kaynaklı mevduatlardaki dövize endeksli Türk Lirasına aradaki kur farkının hazine tarafından karşılanacak olması adeta parası olanın kat ve kat kazanacağı, parası olmayan fakir ve fukaranın ezileceği bir ekonomi politikası izleneceği gün gibi ortada”
“Türkiye, çok büyük potansiyeli olan, güçlü bir ülke. Emin olun, ülkemizin, çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Devlet kurumlarımız, liyakatsiz kadroların elinde zarar görüyor. Sorunlarımızı çözmek için ihtiyacımız olan her şeye sahibiz. İnşallah Afyonkarahisar’da da İYİ Partimiz birinci parti ve iktidar partisi olacaktır. Bugün İYİ Parti olarak daha güçlü bir şekilde iktidar yolunda yürüyoruz. Halkımıza Parti olarak iktidar olduğumuzda ülkeye istikrarın geleceğini taahhüt ediyoruz. Parlamenter sisteme geçerek halkımıza nefes aldıracağız. Ülkemiz zor günler içerisinde. Piyasalara hakim olamayan bir iktidar ülkemizi karanlığa sürüklemektedir. Halkımız artık yeter diyor. Yirmi yıldır ülkeyi getirdikleri durum ortada. Halkımıza bir söz verdik. Bize güvenleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışmalıyız. En büyük görev sizlere düşüyor. Gençlerimizin geleceği için, emeklilerimiz için, çalışan işçilerimiz için umut İYİ Partidir. Bu bilinç ile çalışmalarınıza hız verin. Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda eksiklerimizi en kısa sürede tamamlamalıyız. Seçim ne zaman yapılırsa yarın seçim olacakmış gibi eksikliklerimizi tamamlamalıyız. Büyük bir olasılıkla 2022 yılı seçim yılıdır. Ne zaman bize ihtiyaç duyarsanız yanınızdayız, bunu sakın unutmayın” dedi.
Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Celal Bursalıoğlu’nun ilçe teşkilatlarını değerlendiren konuşmasından sonra İYİ Parti İlçe Başkanları dilek ve temennilerini dile getirdiler.