İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Denizli program dönüşü Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde mola verdi. Aydın’ı Dazkırı’da İlçe Başkanı Metin Özbay ile teşkilat mensupları karşıladı. 

AK PARTİ GİDİYOR, İYİ PARTİ GELİYOR

Burada konuşan Aydın, şunları söyledi: “Türkiye’yi geziyoruz herkes dertli, geçim sıkıntısı içine düşen milyonlar ne yapacağını şaşırmış durumda. AK Parti gidiyor. İYİ Parti geliyor. Millet bir iktidar partisine bakıyor bir de dönüyor bize bakıyor, vatandaşın ortak bir kanaati oluştu, o da İYİ Parti'nin iktidara yürüdüğüdür. Tüm teşkilatlarımızla teyakkuz halindeyiz, ilk seçimde İYİ Parti teşkilatlarının nasıl mücadele ettiğini görecekler” dedi

EN ÇOK AK PARTİ’DEN KATILAN VAR

Ak Parti döneminin kapandığını belirten  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Araştırmalar bize şunu gösterdi. İYİ Parti, oy geçişkenliği ve zenginliği açısından tüm partilerden oy alabilen bir parti haline dönüşmüş vaziyette. Özellikle her partiden küskün, dargın, umudunu kesmiş ve yeni parti içerisinde olan insanların her kesiminden partimize bir akış olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Son üyeleri analiz ettiğimizde şunu gördük. Partimize en çok katılım AK Parti’den. Partimize müthiş bir ilgi var. Buraya Denizli İl teşkilatımızın programından geliyorum. Mahalle temsilcilermize rozetlerini taktık. Bütün teşkilatlarımız mahalle temsilcilik atamalarını en kısa sürede tamamlamalı. Bu işi başarmanın başka yolu yok. 

YALAN ÜZERİNE KURULAN İMPARATORLUĞU YIKACAĞIZ

Seçimler ne kadar çok oy kullanan değil ne kadar çok oy isteyen olursa kazanılır. Teşkilatlarım büyük bir çalışma içersinde. Yeterlimi elbette değil, daha çok çalışmalıyız. Yalan üzerine kurulmuş bir imparatorluğu yıkacağız. Afyon İl Başkanımızdan çok memnunum, son zamanlarda büyük bir çalışma temposu içersindeler. Kendisine verdiğimiz destek artacaktır. Çok iyi şeyler yapılıyor. Saha çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Partililerle sohbetini tamamlayan Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın, Teşkilat üyeleriyle vedalaşarak Dazkırı ilçesinden ayrıldı. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın Dazkırı Programına İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Celal Bursalıoğlu ve il Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yılmaz hazır bulundu.