İYİ partimizin güçlenmesini engellemek için FETÖ tehdidi ile karşı karşıyayız. Ümit Özdağ ile yaşanan ile ilgili olayları izledik. Çamur at izi kalsın tarzı bir politika izlendi. Özdağ’ın söyledikleri asılsızdır. Yandaş medya Hazine Bakanının istifasını dile getirmeyerek Ümit Özdağ hakkında yayınlar gerçekleşti. Nihayet Özdağ’ın ihracı yapılmıştır. Süreç bitmedi devam ediyor. 

TOPLU İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL

Afyon’da toplu istifalar olacağı yönünde gündeme getiriliyor. Biz böyle istifalar olduğundan haberdar değiliz. 90 gündür göreve başladık. 100 kişilik bir listeyle seçime girdik. Görev dağılımından sonra bazı arkadaşlarımız görevlerini salgın nedeniyle görevde aktif olamayacaklarını söyleyerek partiden ayrılmadılar görevlerinden ayrıldılar. Böyle bir istifa ne il merkezinde 

Yüzde 25 oranında üye sayımız arttı. Bu artışları görüp bundan rahatsız olanlar ortaya çamur atıyorlar. İnsanların kafalarını karıştırıyolr.ar Yönetim kurulumuz dünden daha kararlı bir şekilde görevinin başındadır. 

AFYON’DA ANA MUHALEFETİZ

İYİ Parti burada ana muhalefet konumundadır. Her türlü sıkıntıyı burada dile getireceğiz.Belediye Başkanımızın partimize yaptığı ziyareti önemsiyoruz. Bu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Afyon’a yapacağı her türlü hayırlı işlerde kendisini destekliyoruz. Afyon’u zora sokacağı çalışmalarda yanında olmayacağız. İlimizle ilgili sorunları tekrar görüşüp istişare edeceğiz. 

ERENLER’DE HAYALET BİR ŞEHİRLE KARŞILAŞTIK

Hafta sonu Erenler’de bir ziyaret gerçekleştirdik. Afyon’un dışarı açılan bir penceresi. 40 binin üzerinde öğrenci buraya gelmekte. Pandemi nedeniyle bu öğrenciler burada bulunmuyorlar. Salgın hastalık geçtiğinde burası yine cıvıl cıvıl olacak. Erenler’de hayalet bir şehirle karşılaştık. Terk edilmiş bir şehir görüntüsü ile karşılaştık. Sokaklarda düzenleme yok. Temizlik yok. Alt yapı yetersiz. Sokaklarda su birikintisi ile alakalı alınmış bir önlem göremedik. Esnafın durumu daha acı. Erenler’de bir çok yatırım yapılmış. Bunlar terk edilmiş. Oradaki insanlar çaresiz. Her öğrenci bizim için gönüllü tanıtım elçisi. Erenler’in en iyi şekilde düzenlenmesi gerekiyor. Sayın Belediye Başkanımıza bunu dile getirdik. Burayla kendisinin ilgilendiğini söyledi. Buranın köy mü mahallemi olduğunu adli bir durum olduğunu söyledi.