İYİ Parti’nin Dumlupınar Mahallesi’nde yeni Merkez İlçe Başkanlığı Hizmet Binası açıldı.

Açılışta ilk olarak İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa konuştu. Buğa’nın gündeminde de Afyon Postası’nın halk röportajları üzerinden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından hedef alınması hedef alınması konusu vardı. 

Buğa özetle şunları söyledi: 

AFYON’DA BASININ ELİNDEN KALEM ALINMAYA ÇALIŞILIYOR

Hepiniz yürekli kalemlere sahip. Ne yazıkki susturulmak istenen, ellerinden mikrofonları alınmak istenen, gereksiz şekilde tehditkar şekilde susturulmaya çalışan Afyonkarahisar basını var. İnsanlar ekmeklerinde. Alnının teriyle kim ne dediyse onları yazarak ekmeklerini kazanıyorlar. Hayatlarını devam ettiriyorlar. İnsanların suçları tarafsız bir şekilde yayıncılık yapmak olmamalı. Yada tarafsız kalemlere sahip olmak olmamalı. 

OTURUP TEŞEKKÜR ETMENİZ LAZIMDI

Demokrasi ülkesindeyiz. Hukuk denilen bir şey var. İnsanlar istediklerini yazacak. İnsanlar konuşacak. Yarın beni eleştireceksiniz. Hepimiz hataca yapacağız. Sayın Zeybek’te hata yapacak. Hepsi yazılacak. Önemli olan sindirmek. Afyonkarahisar Belediye Başkanıysanız insanların yazdıklarına yada söylediklerine anlayabilecek, algılayabilecek hatta oturup teşekkür edip istişare edebilecek konumda olmalısınız. Ya biraz geniş karınla olun. İnsanlar işlerini yapıyorsa onlar saygı duyun. 

SAYIN ZEYBEK, CİDDİ BİR ŞEKİLDE GAZETECİYE ÇIKIŞTI

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’da konuyla ilgili şunları söyledi: “Gazeteci kardeşimize Sayın Zeybek, ciddi bir şekilde “Senin haddinemi” diye çıkışmıştır. Bunların tek adam rejiminde uyguladıkları gibi ilimizde de insanlarımızı korkutarak baskı altına alarak kendilerine yamamaya çalışıyorlar. Üzülerek ifade ediyorumki basını susturmaya çalışıyor bunu görüyoruz”