6 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti heyeti Güney’de kapı kapı seçim çalışması yapıyor. 

“AK Parti belediyeciliği bir devrimdir”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’dan sonra AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Hüseyin Sezen de sahaya indi. AK Parti’nin Güney’e ayrı bir önem verdiğini kaydeden Sezen, AK Parti belediyeciliğinin bir devrim olduğunu vurguladı. Sezen “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir, Güney beldemize ayrı önem veriyor. Hemen her gün bu konuda bir görüşme yapıyoruz” dedi. 

“Kapısını çaldığımız her vatandaşımız bizleri teveccüh ile karşılıyor”

“Biz AK Parti’nin dava neferleri olarak milletimize önce belediyelerde hizmet etme şerefine nail olmuş, orada kendimizi ispatlamış bir ekibiz” diyen Sezen sözlerine şöyle devam etti; Tıpkı 1994 yılında olduğu gibi bugün de belediyelerimiz vasıtasıyla Güneyli hemşehrilerimizin hizmetkârlığına talip olmanın büyük heyecanını yaşıyoruz. Cumhur İttifakı olarak Güneyli hemşehrilerimizden belediye başkan adaylarımız Erol Karabacak’a destek istedik. Kapısını çaldığımız her vatandaşımız bizleri teveccühü ile karşılıyor. Sandıkta milletimizin teveccühüne mazhar olduğumuz her yerde olduğu gibi, Güney’de de en güzel hizmetleri sunmanın gayreti içinde olacağız. 

Sezen, ziyaretleri kapsamında Büyük Birlik Partisi seçim ofisini de ziyaret etti.