-Afyon Postası’nın Haberi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Şehir merkezinde bulunan Beyazsaray Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Yalçın Görgöz, Milletvekili Burcu Köksal, eski il başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıya kadın ve gençlerin ilgisi az oldu. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Yalçın Görgöz konuştu: 

SALGINDA EN KÖTÜ İLLER ARASINDAYIZ

Afyon olarak Türkiye’den farklı değiliz. Salgınla ilgili en kötü olan iller arasındayız. Sonunda belediye başkanıda bu durumu dile getirdi. Salgınla ilgili ilçelerimizden, köylerimizden kasabalarımızdan artış haberleri alıyoruz. Çok üzülüyoruz. Günü birlik tedbirlerle bu virüsün üstesinden gelemeyiz. Akılla, bilimle milletin dayanışması ile gelebiliriz. Bizim CHP’li belediye başkanlarımız mükemmel bir çalışma gösterdiler. 4 belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Halkçı bir belediyeciliği sergilediler. 

EN FAZLA ZARARI AFYON GÖRDÜ

AKP döneminde En fazla Afyon zarar gördü. İlk seçimde Afyon’da birinci parti olacağız. Bizim çalışmalarımız sonrasında Kızılay kan merkezinde plazma bağışı toplanmaya başladı. Yeni müzenin ihalesi yapıldı. Şuhut yolunda gelişmeler yaşandı. CHP iktidara hazır. Kimseyi ayırmadan herkesi kucaklayacağız. Halkın iktidarını kuracağız. Biz kazanacağız. Biz kazanacağız. Türkiye kazanacak. 

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...