İşte Görgöz’ün söyledikleri: 

ADINI BİLE ANMAYACAĞIZ

Dün, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, varlığını neye borçlu olduğunu çok iyi bildiğimiz, ismini dahi anmaya tenezzül etmeyeceğimiz bir organize suç örgütü elebaşısı tarafından ağır ifadeler kullanılmış, ölüm tehditleri yapılmıştır. Bu fütursuz cesaret gösterisi, ülkedeki yönetim boşluğunun, devlet otoritesinin eksikliğinin, kısacası bitmiş bir iktidarın mafya yapılanmalarından medet ummasından başka bir şey değildir. 

YURTSEVERLER HADDİNİ BİLDİRECEK

Cumhuriyet Halk Partisi de, Cumhuriyet’in kuruluşundan bugüne bunun kıymetini ruhunda yaşayan milyonlarca yurtsever de size yargı yoluyla haddinizi bildirir. Bildirecektir. Değişim ve reform diyenlerin biraz samimiyeti varsa, bu fütursuza karşı gerekli işlemlerin yapılması yönünde harekete geçmeleri gerekir. Gece yarısı televizyonlara bağlanma ihtiyacı hisseden İçişleri Bakanı, bu tehdit karşısında hala sus-pus ise, devlet adamlığı sorgulanır, söylenecek söz yoktur. 

Tuz kokmuştur.

SAFRALARIMIZDAN ARINMALIYIZ

CHP’nin muhatabı, talimatlı tetikçiler değildir. CHP’nin muhatabı Türkiye’yi 90’lı yıllarda olduğu gibi siyaset-mafya-ticaret ekseninde yönetmek isteyen iktidar görünümlü iktidarsızlardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 2. Yüzyılına, safralarından arınmış bir halde girmeye hazırdır. 

OLAYI TAKİP EDECEĞİZ

CHP’nin 2. Yüzyıla çağrı beyannamesi 2. Madde 3. Fıkra; “toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir” der.

Hiç şüpheniz olmasın CHP iktidarında bu mafya-çete düzenine son vereceğiz.Elbette bu olayın mümessillerini  takip edeceğiz. 

Bu ülke; korkusuz, yüreği ülke sevgisiyle dolu, yarınlara umutla bakan milyonlarca aydınlık insanların vatanıdır. İşte bizi ayakta tutan da budur. 

Bu ülkenin gençlerine, kadınlarına, üreten emekçilerine, üretime sebep olan namuslu iş insanlarına, devletini kollayan memurlarına, alınterini toprakla karıştırıp üreten çiftçisine, helal para kazanıp vergisini ödeyen gerçek yurtsever milyonlarına saygı ile duyururuz.