Görgöz'ün açıklamaları şöyle:

HALKIN GÜNDEMİ GEÇİM SIKINTISI

2020’nin son günlerini yaşıyoruz. Ülkemizin en önemli gündemi “halkın geçim sıkıntısının daha ağır koşullarda devam ettiği gerçeğidir”. 
Sürekli suni gündemler yaratarak ülkemizin gerçeklerinin üzerini örtmeye çalışan saray iktidarı ve onun yereldeki temsilcileri, görevlerini hiç aksatmadan yerine getiriyorlar. Bu görevin ana başlığı, sürekli ana muhalefeti karalamak, kendinden olmayanı ayrıştırmak. 
Ancak ülkenin gerçek gündemi, pandemi sürecinde daha da artan geçim sıkıntısı olunca, vatandaş bunların saldırganlığıyla ilgilenmiyor. Haliyle havanda su dövüyorlar. 

KETNSEL DÖNÜŞÜMÜ TAKİP EDECEĞİZ

İlimizdeki gündem ise, bizim aylardır dile getirdiğimiz “Kentsel Dönüşüm Projesi”. Bu haklı uyarılarımız ses getirdi. 30 Aralık Çarşamba günü vatandaşların ve bakanlık temsilcilerinin de katılacağı bir bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini duyurdular. Ben buradan haklı çağrılarımızın duyurulmasına yardımcı olan basınımıza bir kere daha teşekkür ediyorum. 
Yapılacak toplantının ve gelişmelerin takipçisi olacağız. Yapılacak Kentsel Dönüşümün, RANTSAL Dönüşüm olmaması için ve halkımızın haklarının korunması için mücadele etmeye devam edeceğiz. 

YENİ MÜZENİN İHALESİ SON İHALE Mİ?
2011 de başlayan, 2012 de teslim edileceği ilan edilen ancak yarım bırakılan Yeni Müze Kompleksinin 15 Aralık da  “tamamlama ihalesi” yapılmış. Bedeli 50.5 milyon artı KDV. 680 günde tamamlanacakmış. 
Şimdi bir kere daha sormak istiyorum; iflas ettiğinden dolayı yarım bırakıp gittiği söylenen müteahhit firmaya ödenen paraların hesabını kim soracak? Bu ihale son ihale mi?