Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Gedik Ahmet Paşa Medresesi (Taş Medrese) bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya; AK Parti ana kadame mensuplarının yanı sıra; milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İGM üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.
 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın teşkilat bayramlaşma programı her yıl olduğu gibi bu yıl da Taş Medrese bahçesinde gerçekleştirildi. Programa; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahimYurdunuseven, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, eski Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ALLAH’IN İZNİYLE DAHA DA GELİŞİP BÜYÜYECEĞİZ”

Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, küresel salgın sonrası bir bayramda kucaklaşmanın memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti. Eroğlu, “Cumhurbaşkanımızla telefonla görüştüm. Afyonkarahisar’daki tüm kardeşlerimize selam ve muhabbetlerini iletmemizi istedi. Tüm teşkilatlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü Afyonkarahisar bölgemiz Marmara ve Ege bölgelerinin Allah’a şükür birincisidir. Hep birlikte 2023 yılı seçimlerine hazırız inşallah. Türk milletinden çok büyük beklentiler var. Bu beklenti sadece 86 milyonluk halkımızdan değildir. Gönül coğrafyamızın tüm beklentisi Türkiye’dir. Dolayısıyla güçlü olmak mecburiyetindeyiz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmek mecburiyetindeyiz. Bazıları her şeyi söyleyebilir. Dilin kemiği yok derler. Allah aşkına 2001 yılından önceki duruma bir bakın nereden nereye geldik. Buna bir bakmakta fayda vardır. Yollar şimdi Afyon kaymağı gibi. Hastanelere, barajlara ve göletlere, havaalanlarına bakın. Nereye bakarsanız bakın muazzam gelişmeler vardır. Daha önce bir bayrak direğinin ipini bile dışarıdan alıyorduk. Geçenlerde bir gazetede gördüm, ‘Allah’a şükür bayrak direğinin ipini yaptık.’ deniliyor. Kendi tankımızı, İHA’mızı, SİHA’mızı yapıyoruz. Daha önce başka ülkelerin önünde el pençe duran Başbakanlar vardı. Ama şimdi dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız vardır. Allah’ın izniyle daha da gelişip büyüyeceğiz. Her yer tırlarla dolu ekonomik bir faaliyet vardır. Türkiye’ye Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yeni bir fırsat doğuyor. Dünyanın her tarafından talep var, üretemiyoruz. Afyon’daki tüm OSB’ler doldu. Şimdi bunları genişletmek için uğraşıyoruz. İstihdam, ihracaat, üretim ve ekonominin temel prensibi olan dört i vardır. Birincisi istihsal yani üretimdir. İkincisi istifraç yani yer altı kaynaklarının çıkarılmasıdır. Üçüncüsü istihdam, dördüncüsü de ihracaatdır. Ekonomi bunlara odaklandı. İnşallah bu sıkıntıyı birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirerek atlatacağız. Ben buna yürekten inanıyorum.” dedi.