DEVA’nın Bolvadin ilçesindeki kongresi dün gerçekleşti. DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasar Er, Hatice Ayşen Deniz, Selçuk Altıntuğ, Merter Gönen, Nevzat Arslan’ın da katıldığı kongrede Bolvadin İlçesi 1. Olağan Genel Kongresi yapıldı. Bolvadin Kurucu İlçe Başkanı olarak yaklaşık iki yıldır görev yapan Av.Emre Musa Uyar görevi Veteriner Hekim Yakup Hasmercan’a devretti. Kongre sonrasında Yönetim Kurulu şöyle oluştu: Emre Uyar, Sait Çetinayak, Mustafa Ertop, Bedia Ciğerci

BU PAZAR SEÇİM OLSA HAZIRIZ

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, partinin Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Daylık, “Bu Pazar seçim olsa DEVA hazır!” Sloganı ile köy köy ilçe ilçe kapı kapı dolaşarak halkımızla iç içe DEVA Partisi damlalarını ülkemizin verimli toprakları ile buluşturmaya devam edeceğiz.  DEVA Partisi Türkiye siyasetinde umut olmaya devam edecektir” dedi. 

TARIM VE HAYVANCILIKTA ÖZLENİLEN TÜRKİYE… 

DEVA Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Yakup Hasmercan; “Yapılan kongrenin hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye’nin DEVA’sı olması yolunda çıktığımız bu yolda partilerinin ayrıştırıcı bir siyaset değil, birleştirici bir siyaseti benimsiyoruz. Tarımda ve hayvancılıkta özlenilen Türkiye’nin inşası için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.