Ziyaretle ilgili DEVA Partisi İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle:

DEVA Partisi Afyonkarahisar il teşkilatı olarak çalışmalarında devam ediyor. Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun ilimizi ziyaret etti. İl olarak teşkilat mensupları ile bir araya gelen Altun, “Deva Partisi teşkilatları olarak  birlik ve beraberlik içinde gece gündüz demeden, Afyonkarahisar’ın soğuk  hava şartlarına aldırmadan Afyonkarahisar’ın mert insanlarına yakışır şekilde ilk günkü heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnanıyoruz ki seçimlerden hemen sonra DEVA Partisinin ilk 90 günde ve ilk 360 günde kamuoyuna açıkladıkları eylem planlarını hep birlikte tek tek hayata geçireceğiz. Ülkemiz için, yarımlarımız için, mücadelemizi gayretimizi hep birlikte göstereceğiz. Afyonun cesaretli teşkilatına güveniyoruz. Başarmak için yola çıktık, yolumuz açık olsun” dedi.

İlk ziyaret Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret, 

DEVA Partisi  Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun ve beraberindeki heyet ilk olarak Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Bekir Döner’i dernek binasında ziyaret etti. İl Başkanı Kadir Daylık yaptığı konuşmada “Daha önce dernek başkanımız Bekir Döner Bey ile görüşmelerimiz oldu Genel Başkan Başdanışmanımız Kerem Altun Bey ile huzurlarınızdayız sorunlarınızı dinlemeye geldik daha önce dile getirmiş olduğunuz emeklilerimizin sorunlarını Genel Merkez ilgili politika başkanlık birimlerine vasıtası ile Genel Başkanımız Ali Babacan beye ilettik.  İl Başkanları toplantısında da dile getirdik inşallah emeklilerimizin onurlu yaşam haklarını elde etmeleri için elimizden gelen tüm gayreti ve hassasiyeti göstereceğiniz çalışmalarımıza kapsamlı olarak devam ediyoruz bundan emeklilerimizin hiçbir şüphesi olmasın” İfadelerini kullandı.

Sonra ki Durak Esnaf Ziyareti ve Ataköy Pazaryeri Ziyareti

İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılardan maalesef pazarcı esnafımız etkilendiklerini gözlemledik. Yeni yılda asgari ücret artışlarının Pazar fiyatlarına yansıyacak olmasından endişeli olduklarını hissettik. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar DEVA Partisini takip ettiklerini Genel Başkan Ali Babacan’a güvendiklerini geçmişte ekonominin iyi olduğunu, alım gücünün maalesef eskiyi arattığını bir önce ne yapılması gerekiyorsa yapılması gerektiğini Ali Babacan ve arkadaşlarının biran önce göreve gelmeleri gerektiğini dile getirdiler

DEVA Partisi İl Teşkilatı Muhtarlarımızı ziyaret etti

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun ve  beraberindeki heyet Kanlıca Mahallesi muhtarlığını, Fatih Mahallesi muhtarlığını ve son olarak Güvenevler Mahallesi muhtarlığını ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkanı Kadir Daylık mahalle muhtarlığının sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri ürettiklerini, iktidara gelir gelmez, ilk 90 ve 360 günde Yerel Yönetimlerde daha güçlü şehircilik anlayışını inşa etmek  için önümüzdeki günlerde açıklanacak olan Yerel Yönetimler Eylem planları ile daha güçlü bir yerel yönetim anlayışı ile halkımızın sorunlarına çözüm bulma konusunda çalışmalarımıza devam edeceklerini  belirtti. Bu kapsamda, bugün sokağa çıkıp, mahalle halkıyla, esnafla, çalışanın derdini dinleyen vatandaşın dertlerini gündeme getiren ender partilerden biri olduklarını söyledi. Vatandaşların kendilerine ilettiği sıkıntıları zaman kaybetmeden genel merkez ile paylaştıklarını Afyonkarahisar il Teşkilatı olarak sorunlara ve çözümlere ilişkin raporların özel ilgi gördüğünü belirten Daylık, ekibimizdeki çoğu arkadaşımızın klasik anlamda siyasi deneyimi olmadığını ilk defa siyasette DEVA Partisi ile başladıklarını  fakat liyakat sahibi kadrolar ile ülkemizin gidişine dur demek için ellerini taşın altına koyduklarını, sorumluluk üstlendiklerini belirtti. Daylık konuşmasında “ biz ülkemize sahip çıkmazsak, sorunlarımızı birlikte çözmeye çalışmazsak gelir başkaları yönetir. Önceliğimiz demokrasiyi yüceltmek, hukukun üstünlüğünü sağlamak ve kalkınmak. Birlikte çözüm odaklı ve kapsayıcı bir politika anlayışımız var. Bunun için yola çıktık. Mahallelerimizin gözü, kulağı, ilk çalınan kapısı olarak sizleri dinleyeceğiz dertlerinize deva olacağız. Bu nedenle sürekli iletişim halinde olmalıyız” diyerek sözlerini noktaladı.