DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı mahalle muhtarları ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Şule Öztürk ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Murat Keskin’i ziyaret eden DEVA Partili heyet talepleri dinledi. Heyet içinde İl Başkanı Kadir Daylık, Selçuk Altıntuğ, Burak Açıkgözoğlu, Ayşen Deniz , Gürkan Bal ve Nevzat Arslan yer aldı.

150 TL OLAN UN 500 TL OLDU

Esnafın bir hayli endişeli olduğuna değinen DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başakanı Kadir Daylık, “Bir fırıncı esnafının söylemiş olduğu rakamlar ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizi gözler önüne sermiştir. Fırıncı esnafımızla yaptığımız sohbette geçen yıl 150 TL olan 50 kg’lık un çuvalı bu gün itibariyle 500 TL’ye yaklaştı. Bu rakamın sene sonuna kadar 1000,00 TL olacağı artık kaçınılmaz bir gerçek. Artık piyasaya güvenmediğini fiyat istikrarsızlığının devam ettiğini belirtti.

BİR ASGARİ ÜCRETLİ 19 ÇUVAL UN ALIRKEN BUGÜN 19 ÇUVAL 9 BİN 500 TL

Geçen yıl haziran ayında bir asgari ücret maaşı ile 19 çuval un alınabilirken bugün maalesef bir asgari ücret tutarı ile sadece 9 çuval un alınabiliyor. 1 Haziran 2021 asgari ücret ile 19 çuval un alınabiliyordu. Bugün 19 çuval un 9.500,00 TL.

TARIMSAL DESTEK YETERSİZ

Ülkemizde maalesef Tarımsal üretimin denetlenmemesi, tarımsal desteklerin yetersiz olması, bilinçsiz yapılan tarım programları maalesef bu noktalara getirmiştir. DEVA Partisi iktidara gelir gelmez ilk 90 gün ve 360 günde yapacaklarını eylem planları ile tek tek açıklamaya devam ediyor. DEVA Partisi hazırlamış olduğu Tarım eylem planı ile bu sorunların çözümü noktasında çalışan öneriler sunan tek siyasi partidir.

ASGARİ ÜCRETE 491 LİTRE AKARYAKIT ALINIYORDU BUGÜN BU LİTREYİ ALMAK 19 BİN 952 TL…

1 Haziran 2021tarihinde asgari ücret ile 491 Litre akaryakıt alınabiliyordu. Bugün 491 Litre akaryakıt 19.952 TL. Artık daha neyi konuşuyoruz? 100,00 TL lik akaryakıt alıyordum ama artık yetmiyor diyorsanız Türkiye’nin umudu Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partisidir. DEVA Partisi olarak Esnafımızın, halkımızın dertlerini dinlemeye devam edeceğiz.