DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Mali Müşavirler Odası ile İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziayret etti. Ziyarette İl Başkanı Kadir Daylık, Selçuk Altıntuğ, Burak Açıkgözoğlu, Nevzat Arslan ve Gürkan Bal yer aldı.

20 EYLEM PLANLI İLE SEÇİME GİRECEĞİZ

Ziyretler sonrası İl Başkanı Kadir Daylık özetle şunları söyledi: Seçimlere tam 20 tane eylem planımızla gireceğiz. Her birini madde madde yazdığımız eylem planları ile geliyoruz. Kendilerini iktidara yakın hisseden medya kuruluşları bazı siyasiler koşuyor. DEVA Partisi nin çözüm önerisi yok’ diyorlar. Seçimlere 20 tane eylem planı ile giriyoruz. Şuana kadar kadrolarımızla Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan kadar mütevazi oluk. Bu konuda mütevazi olmayacağız eylem planları üzerine bu denli çalışan bir siyasi parti yok. Biz işi bilen kadrolarla çalışarak yarınların Türkiye’sini inşa etmek için çalışıyoruz. Bizim her bir eylem planımız, bizleri eleştirenlere okkalı birer cevaptır. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın dediği gibi “Bu laf ebelerinin gözleri var görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar. Biz, sadece seçimlere hazırlanmıyoruz. Seçim sonrasına da hazırlanıyoruz.”

ANKET SONUÇLARI İLE ALGI YAPMAK İSTİYORLAR

Dün Afyonda bazı yerel gazetelerde hükümete yakınlığı ile bilinen bir araştırma şirketinin yayınlamış olduğu anket sonuçları yayınlandı. Bu anket şirketlerinin kimlerle konuşarak anketler hazırlandığını çok merak ediyoruz. Maalesef ülkemizde anket sonuçları ile algı yapılmak isteniyor. Afyon da DEVA Partisi olarak pazarlarda, mahallelerde, köylerde dolaşıyoruz. Buradan bu anket şirketlerine sesleniyoruz gelin bizlerle birlikte sahada olun. Vatandaşlarımızın Genel Başkanımız Al Babacan hakkında, DEVA Partisi hakkında neler dediklerini kulaklarınızla duyun. Kimsenin şüphesi olmasın Türkiye’nin umudu DEVA Partisi olacaktır.