DEVA Partili Kadir Daylık’ın gündeme dair açıklaması şöyle:

VATANDAŞLAR SEÇİM GÜNÜNÜ BEKLİYOR

Türkşeker fabrikaları şekere %30 zam yapması,Botaş, doğalgaz sanayi kullanımında %50, konut kullanımında %35 zamlı tarifeye geçmesi neticesinde. Hükümet yetkilileri maalesef KDV indirimi uygulamasından sonra , indirimlerden kaynaklanan gelir kaybını kapatmak adına diğer taraftan fiyat artışları yapmak zorunda kalıyor. Ne olacak bu milletimizin hali, müjde diye açıklıyoruz, iki gün için rahat bir nefes aldırdığımız vatandaşlarımızı on gün ağlatıyorsunuz. Sanayi kullanımında %50 zam demek çimentoya zam demek, demire zam demek, sanayi üretiminden çıkan tüm ürünlere zam demek. Piyasa ardı ardına etkilenmeye devam edecek. Piyasanın geneli etkilenecek. Nisan ayında fiyat artışı yapılacak diğer kalemler listesi şimdiden hükümetin gündeminde olması bizleri üzüyor. 

Kdv indirimlerinde müjde veren devlet büyüklerimizi nedense yüksek zamlar açıklanırken ekranlarda göremiyoruz. Ama milletimiz olanları görüyor ve analiz ediyor. Biz Deva Partisi olarak sahada bunu gayet net olarak gözlemliyoruz. Vatandaşlarımız sessizce seçim gününü bekliyor.

HASTANEDE İÇECEK SU BULAMIYORLAR

Mavi Hastane Kantininde vatandaşlarımızdan gelen mağduriyeti görmezden gelemeyiz. Sağlık sektöründe yaşanan sıkıntıların yanı sıra maalesef morale ihtiyacı olan vatandaşlarımız mağdur.  Hastanelerimizde gıda  tedariki anlamında da sıkıntılar yaşanıyor, bu sıkıntılar hastanelerde yaşanmasın. Hasta yakınları içecek su bulamıyor, araçları olmayan hasta yakınları var.  Gerekli tedbirlerin, denetimlerin alınması konusun da  gelen talepler üzerine konuyu gündemimize almak durumda kaldık. 

BOLVADİN KONGRESİ TAMAM

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı Teşkilatlanma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçen Hafta sonu 1. Olağan  Bolvadin ilçe kongresini tamamladıktan sonra Teskilat başkanlığının programı dahilinde ilçe bazlı çalışmalarını hızlandırdı. Bolvadin 1. Olağan kongresini tamamlandıktan sonra , Çobanlar DEVA Partisi İlçe başkanlığının hizmet binasındaki incelemeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi, daha sonra DEVA Partisi yönünü batıya çevirdi.

DİNAR İLÇE BAŞKANI AÇIKLANACAK

DEVA Partisi Dinar İlçe Başkanlığı teşkilat çalışmaları kapsamında, internet başvuruları üzereninden DEVA Partisine üye olmak isteyen ve DEVA Partisi Dinar ilçe teşkilatında görev almak isteyen vatandaşlarla bir araya gelindi ve değerlendirmeler bu kapsamda tamamlandı. Dinar ilçe Teşkilatında yer almak isteyen DEVA Partisi gönüllüleri ile yapılan görüşmeler neticesinde DEVA Partisi İlçe Başkanı isim tespit çalışmaları tamamlandı.  DEVA Partisi İl Teşkilat Başkanlığı bünyesinde mülakat çalışmaları tamamlanarak İl Yönetim Kurulunun  ortaklaşa aldığı karar ile netleşen Dinar İlçe Başkanımızı Genel Merkezin onayı ile açıklayacağız.

HİÇBİR BARAJ BİZİ DURDURAMAZ

  Sandık günü geldiğinde önümüze konulacak olan oy pusulalarına DEVA Partisi’nin adını ve damlasını yazdırdık. O pusulada, DEVA Partisi’nin altına ‘evet’ mührünü vatandaşlarımız vuracak seçim barajını ister yüzde 5 yapsınlar ister yüzde 7 bu damlaların karşısında hiçbir baraj, DEVA Partisinin hızlı yükselişini durduramayacak.