Ziyaret kapsamında konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık’ın açıklamaları şöyle:

Köylümüz manavda 20 ila 25 TL arasında değişen domatesin pazarda 10 TL den satıldığını buna rağmen pazarlamakta zorlandıklarını belirttiler. Deva Partisi heyeti aldığı notlarda Pazarda ciddi bir azalış söz konusu olduğunu hemen hemen her ay ziyaret ettikleri Pazaryerinde 3 te 1 oranında bir azalış olduğunu üzülerek gözlemledik. Pazarcı esnafı azalmış, alışverişe gelen vatandaş azalmış. İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz maalesef pazar yerini de etkilemiş. Yerli ürünlerin sergilendiği bolluğun bereketin olduğu bu mevsimde maalesef azalışı üzülerek gözlemledik.

“TARIM'IN DEVA'SI OLACAĞIZ”

Bugün pazarda da gördüğümüz üzere artık Türkiye, DEVA Partisi iktidarını ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ülkeyi tekrar düzlüğe çıkartarak insanca yaşam kalitesine ulaştıracağı günleri sabırsızlıkla bekliyor. Deva Partisi Ülkemizin verimli topraklarının Deva Partisi iktidarında Tarım üzerine yapacağı yatırımlarla köylümüzün ve üreticimizin yanında olacaktır. Deva Partisi iktidarlarının İlk 90 gün ve 360 gününde neler yapacağını kamuoyu ile paylaşan tek siyasi partidir. Bunlardan ilk eylem planı Tarım üzerinedir.. Şuan için bu denli hazırlık yapan, yapacaklarını kamuoyu ile paylaşan siyasi bir oluşum yok. Deva Partisi işte bu yüzden var laf değil iş üreten bir siyasi olusum. Biz iddialı bir siyasi partiyiz. İddialı bir siyasi partinin iddialı bir Genel Başkanı olur. Bizde bu sebeple Deva Partisinde siyaset yapıyoruz. Halkımız merak etmesin eğitimden ekonomiye, tarımdan sanayiye güçlü üretken Türkiye'yi tekrar inşaa edeceğiz bu yüzden yola çıktık yolumuza devam ediyoruz. Deva Partisi yarının Türkiye'sinin kurucu aktörüdür.

DEVA Partisi heyetinde İl Başkanı Kadir Daylık ve beraberinde Nevzat Arslan, Hasan Er, Selçuk Altıntuğ, Ercan Ekşi, Kerem Konuralp, Necmettin Çoban, Bekir Erkmen, Ahmet Kızık, Mehmet Kondu ve Kazım Çelikkol yer aldı.