Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Gedik Ahmet Paşa Medresesi (Taş Medrese) bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya; AK Parti ana kadame mensuplarının yanı sıra; milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İGM üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.
 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın teşkilat bayramlaşma programı her yıl olduğu gibi bu yıl da Taş Medrese bahçesinde gerçekleştirildi. Programa; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahimYurdunuseven, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, eski Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ESKİSİ GİBİ BÜYÜK DEV YATIRIMLAR YAPTIĞIMIZ GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ”
Uluçay’ın ardından konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çobanda,“Çok şükür dünya da ve ülkemizde pandemi sıkıntılarını def etmeye başladık. Yeniden bir ve beraber oluyoruz. İnşallah Rabbim tüm dünyaya ama özellikle ülkemize artık afet, bulaşıcı hastalıklar ve sıkıntılar vermesin. Küresel salgın nedeniyle dünya da ekonomi çok tersine gitti. Tam pandemi bitti derken yatırımlara başlanılacak denirken maalesef Rusya ve Ukrayna arasında bir savaş ortaya çıktı. Savaş nedeniyle fiyatlar yükseldi. Tabi bu durum yatırımları ülkemizi ve dünyayı bizleri etkilemektedir. İnşallah bu da biter ve eskiden olduğu gibi o çok hızlı karar aldığımız çok büyük dev hizmetler yaptığımız günlere kavuşuruz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramını canı gönülden kutluyorum. Rabbim tüm İslam Âlemine ülkemize hep dirlik, düzenlik, bolluk, bereket versin.” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Bizleri sağlıcakla bayrama ulaştıran Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun. Ülkemizde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında basında da yer bulan gerçekten coşkulu bayramlaşmalar yapılıyor. Cenab-ı Hak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim etsin diyorum. Herkesin bayramını tekrar tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

“UZUN ZAMAN SONRA BAYRAMLAŞIYORUZ”

Bayramlaşma öncesi programda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Covid-19 küresel salgınıyla birlikte aradan geçen uzun zaman sonrası Ramazan Bayramı bayramlaşmasında biraraya geldik” dedi. Uluçay, “Bizlere bayramlaşabilmeyi nasip eden Rabbimize ne kadar şükür etsek azdır. İnşallah Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Başta şehitlerimiz olmak üzere vatanımız, milletimiz, İslam ümmeti için canlarını feda eden şehitlerimize Rabbimden rahmet niyaz ediyorum.” dedi.

ÜRÜN PARTİLİLERİ SELAMLADI

AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Halil Ürün da konuşmasında herkesin bayramının mübarek olmasını dileyerek, Allah’tan nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde eriştirmesi için dua ettiğini sözlerine ekledi.

ERTÜRK VE KARAHAN’DA BİRER KONUŞMA YAPARAK PARTİLİLERİ SELAMLADI

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ile Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’da bayramlaşma programına gelen partililerin Ramazan Bayramını kutladılar. Program bayramlaşmanın sonrasında sona erdi.