Görgöz'ün açıklamaları şöyle: 

AŞI TEMİN EDİLEMEDİ

Milletçe zor günler yaşıyoruz. Esnafımız, çiftçimiz, emeklimiz, emekçimiz, işsizimiz, iş insanları, ekonominin yanlış yönetimi ve ekonomik buhranın getirdiği sorunlarla baş başa bırakılmıştır. Yaşanan salgın süreci, alınan keyfi kararlar ve uygulamalardan dolayı doğru yönetilmemiş, halen daha yeteri kadar AŞI temin edilememiştir.  

İKTİDAR ÜLKEYİ OYALIYOR

MHP lideri, bir taraftan Anayasa Mahkemesi’nin kapatılması gerektiğinden söz ederken, diğer taraftan “Cumhuriyet'in 100. Yılında, 100 Maddelik Yeni Anayasa” adı altında bir Anayasa hazırladıklarını kamuoyuyla paylaşmıştır.  İktidar, yeni sivil anayasa gündemiyle ülkeyi ve halkı oyalayıp, ülkenin gerçek gündemini gizlemeye çabalarken, her alanda hızla kontrolü kaybediyor. Yurt içinde ve dışında organize suç örgütleri devlet içinde güç ve paylaşım mücadelesini pervasız şekilde yürütürken, ülkemizin itibarı ayaklar altına alınıyor, güven bunalımı artıyor. 

BİZ GÜÇLÜ ÜLKEYİZ

Böylesi zor ve sıkıntılı bir süreçte Ramazan Bayramımızı kutlayacağız. Yaklaşık 1.5 yıldır, anne-baba-evlat ve dostlarımıza sarılamadan, kucaklaşmadan, bir araya dahi gelemeden kutlamak durumundayız. Biz güçlü bir ülkeyiz ve elbette hep birlikte dayanışarak bu sorunların üstesinden geleceğiz.İnanın güzel günler, güneşli günler gelecek. Yeterki sağlığımıza ve birbirimize sahip çıkalım. CHP İl Başkanlığı olarak, tüm halkımızın Ramazan Bayramını Kutlarken, bayramın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Sağlıklı ve esenlik dolu nice bayramlar diliyorum.