Kentsel Dönüşüm Konusu’nda Başkan Zeybek’e yüklendi. 

ZURNANIN SON DELİĞİ BİLE DEĞİLSİNİZ

Görgöz, “Siz halkın malını mülkünü sizde olmayan bir yetkiyle bir başkasına veremezsiniz. Siz 2013 yılında kentsel dönüşüm sorumluluğunuza Çevre Bakanlığı’na devretmişsiniz. Siz şu anda zurnanın son deliği bile değilsiniz. Elinize yüzünüze bulaştırdınız. Halkın mallarını peşkeş çekmeye çalıştınız. Hala daha dürüst davranmak yerine yalan söylüyorsunuz.

NEYZEN TEVFİK'İN SÖZLERİYLE YANIT VERDİ

Afyon’daki bütün yalancılar toplantına Afyon’un AKP İl Başkanı kadar milletvekilleri kadar belediye başkanı kadar olamaz. Yalan makinesi olmuşlar. Kent Konseyi başkanını utanmadan hala orada tutuyorsunuz. Bu ülkenin kurucu değerlerine hakaret eden insanları görevde tutmaktadır. Burada sorumlu belediyedir, belediye başkanıdır. Ben onlara Neyzen Tevfik'in şu sözleriyle seslenmek istiyorum: “Başkan işgaldeki günleri unutma, Atatürk’e dil uzatma sebepsiz, sen anandan yine çıkardın ama baban kim olurdu bilinmez şerefsiz”

VELİ CENGİZ BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEK

Veli Cengiz, CHP üyesidir. Türkiye ayağa kalkmışken sayın ADD Başkanının böyle bir ziyaret yapması etik dışıdır. Hoş olmamıştır. Partimiz kendisiyle ilgili işlem yapacaktır. Bu konuda gerekli girişimler yapılacaktır. Kendisi ceza alacaktır. Kendisi disiplin kuruluna sevk edilecektir. Kurul karar verecektir. Bu etik dışı bir harekettir. Siz bütün bunların üzerine oraya hayırlı olsun ziyaretine gidiyorsanız elbette bunun bedelini ödersiniz.