Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, ilçe başkanları ve partinin kadın kolları üyeleri ile bir basın toplantısı düzenledi. 

Görgöz, toplantıda şunları söyledi: 

"CHP Afyon’da 2 vekili garantiledi, 3’ncü vekili çıkartmak için mücadele ediyoruz. Biz bunları konuşuyoruz. Bunun için ilçe başkanlarımıza, kale komutanlarımıza teşekkür ediyorum. Olası bir erken seçimde bu ülkenin bu haramilerin saltanatından kurtuluşuna en fazla bir buçuk yıl var. CHP, dostlarıyla birlikte iktidara geliyor. Bu bunalımdan halkımızla birlikte kurtulacağız"

PETROLE KİM ENGEL OLDU

Afyon Belediye Başkanı mehmet Zeybek, katıldığı bir okul programında Şuhut’ta petrol bulunduğunu Lozan anlaşmasına atıfta bulunarak petrolü çıkaramadığını söyledi. Üzerinide beton kapaklarla kapattıklarını söylüyorlar. Bu yersiz ve talihsiz açıklama il ve ülke genelinde gündeme geldi. Şuhut ilçesinde petrol bulunduysa bu neden çıkarılmadı? Kim engel oldu? 

GELİYOR GELMEKTE OLAN

Sayın başkan bu kadar dersten sonra bana bir teşekkür eder diye düşünüyorum. Erken veya geç ilk seçimde sandık geldiğinde dostlarıyla beraber iktidara geliyor. Geliyor gelmekte olan. Geldiğinde o gün hepimiz orda olacağız. Ertesi gün Atamızın huzuruna çıkacağız. Emanetini haramilerden geri aldık diyeceğiz. Ahlaklı, kalemini satmayan basın mensuplarının alnından öpüyorum. 

Ayrıntılar geliyor...