CHP’li Burcu Köksal’ın açıklamaları şöyle: 

ŞAŞIRMADIM

Kendisine oy vermeyenlere illet zillet terörist diye hakaret edenlerin partisinin belediye başkanının teleferiğe muhalefet binemez diye açıklama yapmasına şaşırmadım.

KALEYİ TAPULU MALINIZ MI ZANNETTİNİZ

Sayın başkan 140 bin yolcu garantili teleferik yapıyorsun binmeyen yolcunun parasını tüm Afyonkarahisarlılara yüklüyorsun bir de kalkıp muhalefet binemez diyorsun. Kendinizi Afyonkarahisar’ın sahibi Kaleyide tapulu malınız mı zannettiniz. Madem öyle teleferiği cebinizden yaptırın garanti ödemeleride siz yapın. Kimin malını kimden esirgiyorsunuz.

MUHALEFET AFYON’A GİREMEZ Mİ DİYECEKSİNİZ

Bundan sonraki açıklamanız Muhalefet Afyonkarahisar’a giremez mi olacak.Ya da muhalefetin suyunu keselim evinin dükkanının önündeki kaldırımı sökelim mi diyeceksiniz.Siz hak hukuk kanun nizam da mı bilmiyorsunuz.

HİZMET DEĞİL SİYASET DERDİNDESİNİZ

Belediye Başkanlığı hizmet icraat makamıdır. Belediye başkanı seçildiğinizde parti rozetinizi çıkarıp hizmet rozetinizi takarsınız. Siz artık seçildiğiniz yerde yaşayan herkesin başkanı olursunuz. Ama görüyorum ki siz hizmet değil siyaset derdindesiniz. İnsanları ötekileştirerek ayrıştırarak siyaset yapmaktan vazgeçin.

İLK SEÇİMDE AYRIŞTIRDIĞINIZ MUHALEFET KONUMUNA DÜŞECEKSİNİZ

Bugün iktidarsınız ama ilk seçimde o ayrıştırdığınız dışladığınız muhalefetin konumuna düşeceksiniz. Emin olun o gün iktidar olduğumuzda sizin yaptığınız bu yanlışları yapmayacağız biz iktidarımızda kimseyi ayırmadan Afyonkarahisar sevdasıyla hizmet edeceğiz.Bugüne kadar her siyasi partiden hemşehrim birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşadı sizin her türlü nifak tohumları sokma gayretinize rağmen yinede birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.