Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Köksal, beraberindeki partililerle birlikte Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ile Afyonkarahisar Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Kostak'ı ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileğinde bulundu, hem de sıkıntıları dinledi.

SEÇİM MEYDANLARINDA SÖZ VERİP, BU SÖZLERİ UNUTANLARIN YÜZÜ VAR MI?

Esnaf ve sanatkârın sorunlarını çok iyi bildiklerini kaydeden Köksal, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, "Türkiye'nin dört bir yanı yangın yeri! Esnaf, çiftçi, emekli, işçi, memur toplumun tüm kesimleri evine ekmek götüremez halde. Oda Başkanlarımıza yaptığımız ziyarette yakinen bildiğimiz sorunları dinledik. Sorunları çok iyi biliyoruz çünkü biz CHP'liler olarak tabandan tavana sürekli sahadayız, halkımızın yanındayız. Seçim meydanlarında oy almak için söz veripte verdiği sözleri Mecliste unutanların seslenecek yüzü var mı? Taşerona kadro sözü veripte hala kadro vermeyenlerin, EYT'linin mağduriyetini çözeceğiz deyipte çift dikiş türemiş diye hakaret edenlerin seslenecek yüzü var mı? Çiftçiye mazotun yarısı bizden deyip akaryakıt zamları yüzünden onu traktörünü çalıştıramaz hale getirenlerin yeme yaptıkları zam yüzünden çiftçiyi ineğini kesime yollamak zorunda bırakanların yüzü var mı? Emekliye 3 kuruş zammı çok görüp bayramda boynu bükük bırakanların, asgari ücretliyi borç içinde geçim sıkıntısına düşürenlerin seslenecek yüzü var mı? Gençlerimiz üniversiteyi bitirip yüksek puanlar aldığı halde AKP’den torpil bulamadığı için onun hak ettiği işe girmesine engel olanların seslenecek yüzü var mı?" dedi.

ESNAFI ADETA YÜZÜSTÜ BIRAKTILAR..!

Köksal, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyetin kazanımı SEKA kağıt fabrikaları, Sümerbank, Tank Palet, Şeker Fabrikaları gibi üretim yapan yüzlerce fabrikayı haraç mezat satıp ülkemizi ithalata mahkum edenlerin seslenecek yüzü var mı? Hergün gelen zamlar yüzünden milleti ucuz yağ ve şeker kuyruklarında saatlerce beklemek zorunda bırakanların seslenecek yüzü var mı? Esnafı Pandemide yüzüstü bırakıp eldekini avuçtakini tükettirip kredi çekmeye mahkum eden hergün biraz daha zarar etmesine karşı kılını kıpırdatmayıp onu Bağ-Kur'unu dahi ödeyemez hale getirenlerin seslenecek yüzü var mı? Doktorlarımıza her türlü kötü muameleyi reva görüp giderlerse gitsinler diye adeta ülkeden kovmaya kalkanların seslenecek yüzü var mı?"

AYNAYA BAK, HADDİNİ HUDUDUNU BİL...

AKP'li Ayşe Keşir’in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sarf ettiği mesnetsiz sözlere de cevap veren Köksal, "Kadın cinayetleri ve kadına karşı şiddet sürekli artarken kadını şiddet ve cinayetten korumaya çalışan "İstanbul Sözleşmesi"nden bir gecede çıkanların işsizliğin sebebini kadınların iş aramasına bağlayanların kadının giyim kuşamına hatta şalvarına kadar hakaret edenlerin seslenecek yüzü var mı? Haddinizi hududunuzu bilin. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na laf etmeden önce aynaya ve grubunuza bakın. Bugüne kadar yaptıklarınızın hesabını verin kendinize güveniyorsanız da sandığı getirin orada hesaplaşalım." ifadelerini kullandı.