-Afyon Postası'nın Haberi. 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar Şuhut karayolunda inşaat alanına giderek sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Köksal, canlı yayında bu yolun 145 günlüğüne ihale edildiğini ancak 1765 gündür yapılamadığını söyledi.

İşte Köksal’ın söyledikleri:

140 GÜNLÜĞÜNE İHALE EDİLMİŞTİ, 1765 GÜN GEÇTİ

Bu yol 2015 yılı Temmuz ayında 145 günlüğüne ihale edildi.  1765 gündür bu yol tamamlanmadı. 2018 yılı kasım ayında plan bütçe komisyonunda dönemin Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’a bu yolu sordum. En kısa sürede bu yolun tamamlanacağını söylemişti ama 2 yıl geçti hala tamamlanmadı. 2019 yılında AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şuhut’a geldi. Güya açılış yapmak için. 2019 yılında bu yolun biteceğini söyledi. Yıl 2020. Neredeyse yılın yarısına geldik.   Ama hala bu yol tamamlanmadı.

CHP İKTİDARINDA BİZ BU YOLU YAPACAĞIZ

Şimdi 70 milyar doların üzerindeki özelliştirmeyle milletin dişinden tırnağından artırdığı fabrikaları yandaşlarına peşkeş çekenler, Afyon’da bir tane fabrika açamayanlar SEKA Kağıt Fabrikası, Afyon Şeker Fabrikasının yandaşlara peşkeş çekilirken sesini çıkaramayan AKP’li vekillerim, 140 günde tamamlanması gereken şu yolu tamamlatamayanların Cumhuriyet Halk Partisi’ne yada genel başkanımıza laf söylemeye hakkı yoktur. Önce verdikleri sözü tutacaklar. Önce bu memlkete icraat etmeyi öğrenecekler. AKP’nin seçim döneminde verdiği vaatleri takip edeceğiz. Bu yolun takipçisi olacağı. Onlar yapmaz ise CHP iktidarında biz bu yolu da tamamlayacağız. Afyon’un hak ettiği konuma ulaşmasını da sağlayacağız.