Konuyla ilgili İl Başkanı Yalçın Görgöz, şunları söyledi: 

KADINLARIMIZ HAYIRLI İŞLER YAPIYORLAR

CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, çok anlamlı, yararlı ve hayırlı işler yapıyor. 

EVLERİNİ TEMİZLEYİP YEMEKLERİNİ YAPIYORLAR

İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çogay ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Türkaslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte el ele verdiler, gece gündüz çalışıyorlar. İhtiyaç sahibi olan, kendi işini göremeyen, bakıma muhtaç olan, ekonomik sıkıntısı olan, rahatsızlığı olan ablalarımızı, büyüklerimizi önceden tespit ediyorlar. Sonra gidip birlikte evlerini temizliyorlar, alışverişini yapıp ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Daha sonra akşam yemeğini de yapıp vedalaşıp çıkıyorlar. 

AİLEDEN BİRİ GİBİLER

Yapılan bu anlamlı ve güzel işleri, aileden biri gibi, kardeşçe davranarak, asla kimsenin görmesine, bilmesine izin vermeden, kimseyi rencide etmeden yapıyorlar. Yani tabiri caizse “sağ elin verdiğini, sol el görmüyor”. 

ALLAH RAZI OLSUN

Vefakar, fedakar, çalışkan İl Kadın Kolları Başkanımıza, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımıza ve tüm kadın emekçilerimize sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.