CHP’li Görgöz’ün açıklamaları şöyle: 

MHP il başkanı, yaptığı basın açıklamasında had bildirmeye kalkmış, haddini aşmıştır! Vatandaştaştan, halktan kopuk bir partinin yöneticilerine; önce kendilerine dönüp bakmalarını, kaos yaratma heveslerinden vazgeçmelerini, halkın içine girip olan biteni, vatandaşın nasıl yaşadığını görmelerini tavsiye ederim. 

5’Lİ ÇETENİN ELEKTRİK ZAMLARINA DESTEK VERDİLER

İl başkanı Kocacan, “CHP’lilerin elektrik faturalarını yakmasıyla fiyatlar inmez” diyerek adeta 5’li çetenin elektrik zamlarına destek verdiklerini ortaya koymuştur. Normal gördükleri elektrik, doğalgaz zamlarının, peş peşe gelen zamların altında halkın ne çektiğini görmelerini öneririm. Halkın tepkilerini görsünler de, doğruyu, yanlışı anlasınlar. Ancak sokağa inmeye, halkın içine girmeye yüzleri yok! 

PARA KASALARINDA KURULAN PARTİ KİM?

MHP sözcüleri yaptıkları basın açıklamasında, muhalefet partilerine yönelik, “para kasalarında, rakı masalarında kurulmuş bir parti” diyerek ithamda bulunmuşlardır. MHP İl Başkanına soruyorum; para kasalarında, rakı masalarında kurulan parti hangi partidir açıklayın! 

HALKIMIZ PERİŞAN

Ülkemizde yaşadığımız ekonomik ve siyasi bunalımın mimarı Saray iktidarı, halkımızı perişan duruma düşürmüş, canıyla-cüzdanı arasında yaşamaya mahkum etmiştir. İktidarın bu olumsuz, yönetemeyen siyasetine payandalık ve koltuk değnekliği yapan parti de elbette iktidarın küçük ortağıdır, can simitidir. 

NE KADAR MİLLİSİNİZ GÖRDÜK

Tek hedefi iktidarda kalmak olan AKP ve MHP’nin, bu hedeflerine ulaşmak için son yerel seçimlerde, terör örgütünden dahi medet umarak TRT'ye Osman Öcalan’ı dahi çıkarmış olmaları, ne kadar yerli ve milli olduklarının  en canlı göstergesidir. Biz CHP olarak halkımızın yanındayız. Yanında olacağız. Vatandaşlarımızın  haklarını savunmaya devam edeceğiz. Halkımız alın terini tefecilere, hırsızlara yedirmemek için hiç durmadan mücadele edeceğiz, çalışacağız.