Haliyle gündemi değiştirmek, suni gündemler yaratmak peşindeler. Onu da beceremeyince saldırmaktan başka çıkar yol bulamıyorlar.” Dedi

Yalçın Görgöz’ün açıklamaları şöyle: 

HAKARET ETMİŞ

Akp Afyonkarahisar İl Başkanı, muhalefeti hedef alarak epeyce hakarette bulunmuş. 

Hep birlikte söylediklerinin başlıklarına bakalım “İpleri dışarıda olan zihniyet, İpi dışarda vesayet artıkları, Demokrasi adına açıklama yapıp darbeye destek verenler, TSK artığı kukla zavallılar, Darbecilerin arkasına sığınan zihniyet” Bu ülkede gerçekten birlik-beraberliği sağlamak istiyorsak, her şeyden önce bu ötekileştirici, ayrıştırıcı dili bırakmak gerekiyor. 

EZİLDİKÇE SALDIRIYORLAR

Ülkeyi 19 yıldır yönetenler,  yönetemez duruma gelmişlerdir. Geçen 19 yılda, devasa büyüklükte enkaz dağları yaratanlar, yarattıkları enkazın altında eziliyorlar. Ezildikçe de saldırıyorlar. 

HALK BİLİYOR

Ey ABD, ey Hollanda, ey İsrail, ey Rusya, ey Almanya diyenlerin kapılarda bekletilmesinden dolayı ülkemiz adına üzüntü duyuyoruz. Okyanus ötesine seslenerek “gel de bitsin bu hasret diyenleri de, işbirliği yapanları da cümle alem biliyor. Yahudi Cesaret Ödülünü kimin aldığıyla da ilgilenmiyoruz artık. Çünkü halk zaten biliyor. 

VATANDAŞ AÇ 

Ülkemizin en önemli sorunu ekonomik buhrandır. İşsizlik 11 milyonu bulmuş. Evlerde tencere kaynamıyor. Koskoca ülke 3-5 tefeciye, faizciye hizmet eder hale gelmiş. 

Haliyle gündemi değiştirmek, suni gündemler yaratmak peşindeler. Onu da beceremeyince saldırmaktan başka çıkar yol bulamıyorlar. 

AYRIŞTIRICI DİLİ KULLANMAYACAĞIZ

Bizler; yani Laik Türkiye Cumhuriyeti kuranlar, yani Kuvayı Milliyeciler, yani yurtseverler, yani Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevdalıları, yani tam bağımsız Türkiye diyenler, yani Cumhuriyet Halk Partililer, asla bu iktidarın ayrıştırıcı diliyle konuşmayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Tüm halkımızı istisnasız kucaklayacağız. 

Ve kimsenin kuşkusu olmasın ki,  ülkemizi içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik buhrandan kurtaracağız.