CHP’li Görgöz’ün açıklamaları şöyle:

YALANI DOLANI BIRAKIN 

20 yıldır ülkemizi yangın yerine çeviren, yönetemeyen, paramızı pul eden, yağmur gibi gelen zamlarla halkı ekonomik buhranın içinde inim inim inleten, ülkemizde barışı, demokrasiyi, hukuku, adaleti yok eden, insanları ötekileştiren, ayrıştıran Saray iktidarının Afyon il başkanı, muhalefet partilerini kastederek; “İktidara gelirlerse, PKK ve Fetö mensuplarını sokağa salabilirler” demiş. 

İYİCE TÜKENDİLER 

Halka söyleyecek sözü olmayan iktidarın temsilcileri, muhalefeti PKK, Fetö, dış güçlerle ilişkilendirmeye kalkıp, tüm beceriksizliklerini muhalefete yüklemeye kalkıyorlar. Sormak lazım; Akp’mi Fetö’den çıktı, Fetö mü Akp’den? Hangisi diğerinden farklı açıklayabilecek olan var mı? Hani halk arasında bir tekerleme vardır; “Yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan” diye. Bunun anlamı hepsi de bir birinin aynısı demektir. Fetöyü besleyen, fetöye secde eden, gel de bitsin bu hasret diye yalvaranlar, kendilerine göre bir tarih seçip onu milat kabul edip, önceki ortaklıklarını yok sayabilirler mi? “Fetönün siyasi ayağı araştırılsın” diye meclise önerge verildiğinde önergeyi reddeden iktidar temsilcilerinin, muhalefete bunları söyleme hakkı kesinlikle yoktur. Habur’u, Oslo görüşmelerini, İmralı-Kandil trafiğini, Diyarbakır meydanını, TRT’ye Osman Öcalan’ı kimin çıkarttığını halk biliyor. Unutmadı. Unutmayacağız! 

DOLAR ÇIKTI SEBEP; DIŞ GÜÇLER, DOLAR DÜŞTÜ SEBEP; İKTİDAR 

Dış güçlerin karşısında kimlerin eğilip-büküldüğünü tüm dünya biliyor. "Bu can bu bedende, bu fakir bu görevde olduğu sürece o teröristi (Rahip Brunson) alamazsınız” deyip de, ABD’nin talimatı üzerine teslim edenleri de, Rusya devlet başkanının kapısında bekletilenleri de, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) 15 Temmuz darbe girişiminin faili ve sponsoru olduğunu ilan edipte, bugün bir araya gelerek milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapanları da halkta biliyor, tüm dünya da biliyor. Sen yalanı-dolanı, onu-bunu bırakta sokağa in, vatandaşın halini gör. Millet açlık, yoksulluk içinde perişan durumda.. Esnafımız bitmiş, çiftçimiz bitmiş, çalışanların, emeklilerin gelirleri yok olmuş, işsizlik her geçen gün daha da artıyor. Senin dünyadan haberin yok. 

AZ KALDI 

Yaşadığımız krizden, mevcut iktidarın politikalarıyla çıkılması imkansız hale gelmiştir. Tek çözüm erken seçime gitmek ve artık yönetemeyen bu iktidardan bir an evvel kurtulmaktır. Kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi CHP iktidara hazırdır.