Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen Basın Toplantısı’nda İl Başkanı Yalçın Görgöz konuştu. Görgöz özetle şunları söyledi: 

KENT KONSEYİ BAŞKANI

Atatürk düşmanı bu zihniyeti acilen görevden alın demiştik. Şu ana kadar görevine devam ettiğini biliyoruz. Sorulduğu zaman CHP İl Başkanı istedi görevden aldı derler hele bir zaman geçsin diyede çok basit bir yanıt verdiğini duyuyoruz.Kavşak noktasında bulunan ilimize buradan geçenlerin uğramaması için Türkiye genelinde bir kampanya başlatıldı. Sakın Afyon’a girmeyin, Afyon’dan alışveriş yapmayın, orada Atatürk düşmanı bir kent konseyi başkanı var diyorlar. Onu görevinde tutan bir belediye başkanı var. Bu kampanya ne kadar etkili bilmiyorum. Ama ben buradan Afyon Belediye Başkanına sesleniyorum  İnatla siyaset olmaz. Bu kişiyi bir an önce görevden alın, sizde kurtulun Afyon’da kurtulsun. 

KURTULUŞ CADDESİ ESNAFI İKİNCİ PANDEMİYİ YAŞIYOR

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız’da toplantıda konuşmak şöyle konuştu: “Karayolları’nın orada yapılan alt geçitin orada problem var. Oraya alt geçit yapılmalı mı evet yapılmalı. Ama planlama çok daha doğru olmalı. Oradaki esnaflarımızla konuştuk. Oradaki esnaflarımız ikinci pandemiyi yaşadıklarını söylüyorlar. Çünkü artık oradan insanlar geçmiyor. Orada planlama doğru yapılmalıydı. Bir taraf yapılırken diğer taraf açık olabilirdi. Esnafımızın sorunlarının bir an önce giderilmesini bekliyoruz. Tarımsal sulamalara kullanılan elektrik fiyatları yüksek. Bu fiyatları insanlarımız ödeyemiyorlar. Bu ödemeler hasat sonrasına bırakılmalı. Özel kuyusunu bu insanlarımız çalıştıramıyorlar. Üreten insanların elinden tutulmalı. CHP iktidarında bunu yapacağız”

Editör: TE Bilişim