Görgöz’ün açıklamsı şöyle:

HALK İNİM İNİM İNLİYOR

Yaşanan ekonomik krizin, hayat pahalılığının etkilemediği, girmediği hiçbir yer yok. Yüksek enflasyonla, yüksek faizli kredileri borçlarıyla, işsizlikle, geçim sıkıntısıyla mücadele eden vatandaşlarımız borç yükü altında inim inim inliyor. 

İKİ ÇOCUKLU AİLENİN GİDERİ 6 BİN LİRA

İki çocuklu bir ailenin kira, okul, mutfak, elektrik-su-doğalgaz gibi zorunlu giderleri en az 5-6 bin lira ve üzerinde. Geçim sıkıntısının, hayat pahalılığının böylesi zor olduğu bir dönemde ev kiraları da can yakıyor. Kiralar neredeyse 2 katına çıkmış durumda. Bazı ev sahipleri de bu ortamı fırsata çevirip kiracısını çıkarıp yenisini çok daha yüksek rakamlara kiraya verme derdine düşmüş. 

VİCDANLI HAREKET EDİLMELİ

Bu gidişe dur denmelidir. Gözünü hırs bürümüş, kira kontratlarındaki anlaşmayı bile yok sayabilen anlayış engellenmelidir. Aynı durum “istisnalar hariç” dükkan-işyeri sahipleri içinde geçerlidir. Değerli mülk sahipleri; Ülkemizin içinde bulunduğu kriz ortamını göz önüne alarak, vicdanla hareket edip, makul artışlarla kiracılarınıza sahip çıkınız. Daha güzel, daha rahat günler gelecek. Az kaldı! Halkımızın desteğiyle, halkın partisi iktidara gelecek. Rantçı değil, halkçı iktidar geldiğinde de, herkesin yüzü gülecek.