CHP’li Köksal şöyle konuştu:

SİZİN YÜZÜNÜZ VAR MI?

Seçim meydanlarında oy almak için söz veripte verdiği sözleri Mecliste unutanların seslenecek yüzü var mı?Taşerona kadro sözü veripte hala kadro vermeyenlerin,Eytlinin mağduriyetini çözeceğiz deyipte çift dikiş türemiş diye hakaret edenlerin seslenecek yüzü var mı?Çiftçiye mazotun yarısı bizden deyip akaryakıt zamları yüzünden onu traktörünü çalıştıramaz hale getirenlerin yeme yaptıkları zam yüzünden çiftçiyi ineğini kesime yollamak zorunda bırakanların yüzü var mı?

ÜLKEMİZİ İTHALATA MAHKUM ETTİNİZ

Emekliye 3 kuruş zammı çok görüp bayramda boynu bükük bırakanların asgari ücretliyi borç içinde geçim sıkıntısına düşürenlerin seslenecek yüzü var mı?

Gençlerimiz Üniversiteyi bitirip yüksek puanlar aldığı halde AKP’den torpil bulamadığı için onun hakettiği işe girmesine engel olanların seslenecek yüzü var mı?

Cumhuriyetin kazanımı SEKA kağıt fabrikaları Sümerbank Tank Palet Şeker Fabrikaları gibi üretim yapan yüzlerce fabrikayı haraç mezat satıp ülkemizi ithalata mahkum edenlerin seslenecek yüzü var mı?

MİLLET UCUZ YAĞ KUYRUKLARINDA

Her gün gelen zamlar yüzünden milleti ucuz yağ ve şeker kuyruklarında saatlerce beklemek zorunda bırakanların seslenecek yüzü var mı?Esnafı Pandemide yüzüstü bırakıp eldekini avuçtakini tükettirip kredi çekmeye mahkum eden her gün biraz daha zarar etmesine karşı kılını kıpırdatmayıp onu Bağkurunu dahi ödeyemez hale getirenlerin seslenecek yüzü var mı? Doktorlarımıza hertürlü kötü muameleyi reva görüp giderlerse gitsinler diye adeta ülkeden kovmaya kalkanların seslenecek yüzü var mı?

HADDİNİZİ BİLİN

Kadın cinayetleri ve kadına karşı şiddet sürekli artarken kadını şiddet ve cinayetten korumaya çalışan İstanbul sözleşmesinden bir gecede çıkanların işsizliğin sebebini kadınların iş aramasına bağlayanların kadının giyim kuşamına hatta şalvarına kadar hakaret edenlerin seslenecek yüzü var mı? Haddinizi hududunuzu bilin

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na laf etmeden önce aynaya ve grubunuza bakın. Bugüne kadar yaptıklarınızın hesabını verin kendinize güveniyorsanız da sandığı getirin orada hesaplaşalım.