CHP'li Görgöz'ün açıklaması şöyle:

Afyonkarahisar’ın en önemli sorunlarının başında, yönetemeyen, liyakatsız yöneticiler geliyor. İktidarın vekilleri, belediye başkanı ne verdikleri sözleri yerine getiriyorlar, ne de yapılması gereken icraatları yapıyorlar. Varsa yalan yoksa yalan. İyi ki çalışkan bir valimiz var, yatsın kalksın valiye dua etsinler.
 
TÜRKİYEDE OLDUĞU GİBİ AFYONDA DA 2021 YILININ GÜNDEMİNİ CHP BELİRLEDİ 
 
AFYONDA EĞİTİMDEKİ BAŞARISIZLIK
Afyonkarahisar’da 10 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü yapan kişi, eğitimde en başarısız 10 ilin içerisine sokmayı başardı. Başarının sağlanması için;   
1- Milli Eğitim Müdürü derhal değişmeli.
2- Denetleme yok. Eğitim öğretime önem verilmeli, periyodik denetimler yapılmalıdır. Okul müdürlerinin başka başka işlerle meşgul olduğu konusunda ihbarlar alıyoruz. Örneğin hayvancılık vs..   
3- Öğretmenin itibarı yok. Öğretmenlerimiz hak ettiği saygıyı görmeli, eğitim emekçilerine değer verilmelidir.   
Bildiğiniz üzere 2 ay önce İscehisar ilçesinde öğrencileri taşıyan minibüs devrildi. Meydana gelen kazada 5 öğrenci hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Bir kez daha kaybettiğimiz canları rahmetle anıyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum.

KENTSEL DÖNÜŞÜM konusunu CHP İl Başkanlığı olarak biz gündeme getirdik. 2020 Ağustos ayından bu yana gündemde tutuyoruz. Bu konuda sürekli olarak hak sahiplerini bilgilendirip, Kentsel Dönüşüm Mağdurları Derneği ile dayanışma içerisinde olup vatandaşlarımızı uyarmaya devam ettik. Edeceğiz. Bu konuda çok sayıda vekilimizle bölgede çalıştık. MYK Üyemiz Sayın Ahmet Akın geldi, halkımızla buluşup, aydınlattık. Biz Kentsel Dönüşüm yapılmasını istiyoruz ancak dönüşüm rantçıların değil de halkımızın yararına olmalıdır.   
 
YENİ MÜZE KOMPLEKSİ

CHP İl Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz 2020 Mart ayından itibaren, 2011 yılında temeli atılan, ancak bir türlü bitirilemeyen Yeni Müzenin akıbetini sorduk. Sonunda Aralık 2020’de yeniden ihale edileceğini müjdeyle açıkladılar. Bir de baktık ki, yine daha önce işi yarım bırakan firmaya verildi. En son 2 gün önce eski bakan Eroğlu, önceki firmaların battığı için tamamlayamadığını açıkladı. Şimdi biz de soruyoruz; madem öyle hale neden battığını söylediğiniz eski firmaya verildi?  
KENT KONSEYİ BAŞKANI KENT KONSEYİ LOGOSUNDAN ATATÜRK SİLÜETİNİ KALDIRMIŞTI HALA GÖREVDE DURUYOR! Bu durum Afyonumuz için zuldür.
 
CHP İl Başkanlığı olarak, EBER, AKŞEHİR GÖLLERİ, AKDEĞİRMEN, ÇAY BARAJLAR VE GÖLETLER ile ilgili gerekli uyarıları yaptık. Eber ve Akşehir göllerinin kurumaya yüz tuttuğunu, bunda plansız yapılan baraj ve göletlerin etkisinin çok fazla olduğunu dile getirdik. Takipçisi olacağız.
  
AFYON ŞUHUT KARAYOLU HALA BİTİRİLEMEDİ.
Yıllarca yapımına ara verilen yolun, bakan Eroğlu’nun bakanlıktan ayrıldıktan sonra durdurulması dikkat çekicidir. CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak bu konuyu gündeme getirdik. Afyon-Şuhut karayolunun yapımına başlandı ancak henüz bitirilemedi.
 
PANCAR KOOPERATİFİNE TEŞEKKÜR
Pancar Kooperatifi başkanı ve yönetimi, pancar üreticisinin yanında olduğunu yaptığı eylemle ortaya koydu. Şeker Fabrikasının yeni patronu ile görüşüp pancarın tonunu 420 TL den yeni dönemde 800 TL ye yükseldiğini açıklamalarından memnun olduğumuzu belirtmekte yarar var. Pancar Kooperatifi başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Çiftçimizin yararına olacak her konuda birlikte hareket edeceğiz.   
 
AFYON BELEDİYESİNDEN, BELEDİYE VE YÜNTAŞ’LA İLGİLİ SAYIŞTAY raporlarının
aydınlatılmasını bekliyoruz.
 
EKONOMİK BUHRAN HAT SAFHADA
2021 yılında Afyon’da 23 bin yeni icra dosyası açıldı. Bu durum ilimizdeki ekonomik sorunların hangi boyutta olduğuna işaret ediyor. Akp’nin yeni ekonomi modelinde sermayenin parası korunuyor ama yurttaş hiç düşünülmüyor. Dolar 1 saatte 6-7 lira düşürenler, iğneden ipliğe gelen zamları indirme yoluna gitmiyorlar. 
 
İLGİLİLERE; 
İLİMİZ MERKEZİNDE SOKAK HAYVANLARI SÜRÜLER HALİNDE DOLAŞIYOR. KIŞIN AÇ OLAN HAYVANLAR TEHLİKELİ SAÇIYORLAR. HAYVANLARA GEREKLİ OLAN BARINMA MERKEZLERİ KURULMASI İÇİN GEREĞİNİ YAPIN.
Hem sokak hayvanları aç kalmasın, hem de başta çocuklarımız olmak üzere insanlarımız her hangi bir saldırıya maruz kalmasın.
 

KILIÇDAROĞLU AFYON'A GELECEK 

Yakında ESNAF MASASI daha sonra da TARIM MASASI ilimize gelecek. Sonra da Sayın Genel Başkanımız Afyonkarahisar’a gelecek.
Bizler CHP Örgütleri olarak çalışmaya, daha etkili işler yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden tüm halkımızı bağrımıza basarak çalışıyoruz. Çalışacağız.
CHP sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesidir.