Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ı ilçe ilçe, belde belde, köy, köy ziyaret etmeye devam ediyor. Milletvekili Köksal, bu kapsamda beraberinde CHP Çay İlçe Başkanı Ali Selvi, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Göktaştürker ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.

SEKA KAĞIT FABRİKASI ÖZELLEŞTİRİLMEDEN ÖNCE BÖLGEDEKİ 40 KÖYÜN GEÇİM KAYNAĞIYDI!

İlk olarak CHP Çay İlçe Örgütünde partililere birlikte gündemi değerlendiren Milletvekili Köksal, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Köksal, “Çay ilçemiz denilince Afyonkarahisar’ımızın güzel bir ilçesini hatırlardık. Şimdi ne yazık ki özelleştirilen Türkiye Selüloz ve Kâğıt Fabrikaları A.Ş., yani halk arasında SEKA olarak bilinen ve bölgemize büyük katkı sağlayan fabrikayı hatırlıyoruz. 1300 kişinin çalıştığı fabrika, bölgedeki 40 köyün de geçim kaynağı olmuştu. 2 milyon metrekareyi aşan büyük bir alan, içindeki tüm tesisleri ile AKP tarafından özelleştirildi, tesadüf bu ya fabrikayı Tek Adam'ın dünürleri aldı. Koskoca fabrikaya yazık oldu.” dedi.

AK PARTİ 20 YILDIR NE BULDUYSA SATTI, ELİNDE KALANLARI DA TÜRKİYE VARLIK FONU’NA AKTARDI

Milletvekili Köksal, “AKP'nin özelleştirme zihniyetinin, devlet kuruluşları ile mücadele yaklaşımının belirgin örneklerinden biri olan Çay SEKA Fabrikası'nın özelleştirilmesi serüveni, Türkiye ile birebir örtüşüyor. İktidar, 20 yıldır ne bulduysa sattı; elinde kalanları da Türkiye Varlık Fonu'na aktardı. Peki bu kısır döngüde nereye geldik? Memura, kamu işçisine, emekliye maaş ödemesi yapmak için para basan, resmi enflasyon ile gerçek enflasyon arasında neredeyse iki kat fark olan, üretimin durma noktasına geldiği, sıradan tüketimin lüksleştiği; ama Saray ve çevresinin rahat hayat sürdüğü, 'yoksullaştık' diyenlerin hain ilan edildiği, dolaylı ve doğrudan vergilerin arttığı ve uluslararası yatırım risk puanının en yüksek olduğu bir Türkiye...”

HALKIMIZIN UMUDU CUMHURİYET HALK PARTİSİ…
“Ülkemiz bu denli kötü yönetimi hiçbir zaman görmedi, böylesi aymazlığı hak etmiyoruz.” diyen Köksal, “Halkla iç içe, halkla birlikte iktidar yolculuğumuza çıktık; hayırlı olsun. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, ilk seçimde halkın iktidarını kuracağız. Aklı, bilimi, toplumu esas alarak ülkemizin refah seviyesini yükselteceğiz. Halkımızın umudu Cumhuriyet Halk Partisi, karanlık bulutlarla çevrili olan ülkemize bir güneş gibi doğacak.” şeklinde konuştu.