Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın, sosyal medya üzerinden CHP’ye yönelik sarf ettiği haksız itham ve dini siyasete alet ederek sarf ettiği mesnetsiz iddialarına sert bir şekilde cevap verdi.
KİMSENİZ DE CHP’LİLERİN İMANINI SORGULUYORSUNUZ?
“Siz kimsiniz ki Cumhuriyet Halk Partililerin imanını sorguluyorsunuz.” diyen Milletvekili Köksal,  “Siz kimsiniz ki Cumhuriyet Halk Partililere din düşmanı diyorsunuz. İslamiyet öyle yüce bir dindir ki hırsızlığı rüşveti kul hakkı yemeyi yalancılığı yasaklamıştır. Ancak bugün İslamiyetin yasakladığı bu suçları işleyenler utanmadan sıkılmadan Müslümanlığı kendi tekellerinde görüp CHP’yi İslamiyet düşmanı olarak göstermeye çalışıyorlar, esasen bunlar geçmişini ve tarihini bilmeyen FETÖ kalıntılarıdır. Cumhuriyet Halk Partisi otel odalarında değil savaş meydanlarında kurulmuş köklerini Kuvayi Milliye’den alan bir partidir.” ifadelerini kullandı.
KEŞKİ YUNAN GALİP GELSEYDİ DİYEN KİMİN YOL ARKADAŞI?
Cumhuriyet karşıtlarına ve Atatürk düşmanlarına milletin hiçbir zaman taviz vermeyeceğinin önemle altını çizen Köksal, “Atatürk ömrünü savaş meydanlarında geçirmiş kendini bu ülkeye adamış liderimizdir. İsmet İnönü onun silah arkadaşı yoldaşı dava arkadaşıdır. Kurtuluş Savaşı’nda canını ortaya koyan kahramanlara dil uzatmak ancak Cumhuriyetle problemi olan insanların yapacağı iştir. Keşke Yunan galip gelseydi diyen Fesli Deli Kadir’in yol arkadaşlarının söylemidir. Cumhuriyet karşıtı Atatürk düşmanlarına bu millet hiçbir zaman taviz vermeyecektir.” şeklinde konuştu.