Çocuk istismarcıları ve cinayet işleyenlerin infaz düzenlemesinden faydalanacağını söyleyen Köksal, komutanlarının ‘terör saldırısı var’ diyerek 15 Temmuz'da sokağa çıkardığı, 3 harbiyeli kız öğrencinin düzenlemeden faydalanamayacağını hatırlattı.

 

İnfaz düzenlemesinden düşünceleri nedeniyle cezaevinde bulunan muhaliflerin yararlanamayacağını belirten Köksal, 'İşinze gelenleri yararlandırıyorsunuz gelmeyenleri dışında tutuyorsunuz. İşte adalet anlayışınız da bu. Saraya bağladığınız, yandaşı koruyup muhalifleri sopa olarak kullandığınız adaletiniz, ısmarlama yasalarla Meclis'i çalıştırıp vatandaşın feryadına kulak tıkadığınız bu anlayışınız batsın' diye konuştu.

'SİZ BURADA HARCANIYORSUNUZ'

AK Parti adına cevabı Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin verdi.

Zengin, Köksal'ın verdiği bilgilerin güncel olmadığını ifade ederek yardımların artarak devam ettiği, desteğin sürdürüldüğünü ifade etti. CHP'li vekilin Fransa ve Belçika üzerinden örnek vermesine de değinen Zengin Köksal'a 'Şu Avrupa'ya olan beğenimiz, ne kadar toleranslıyız. Avrupa Fransa, İngiltere harika... Keşke oraların vekili olsanız. Buralar az gelir size. Size oraların vekili olmak yaraşır. Siz burada harcanıyorsunuz.' dedi.